Se matchens höjdpunkter i videospelaren ovan.

Stod för galen vändning – i toppmatchen

Halvvägs genom matchen mot Toronto låg Florida under med 1–5. När spelarna lämnade isen hade Panthers övertidsvunnit med 7–6.
– Det var en galen match, säger Panthers tränare Andrew Brunette till Miami Herald.

Florida Panthers fortsätter att stå för imponerande vändningar. I helgen vände laget ett 2–6-underläge till en 7–6-seger mot New Jersey – och i natt skulle topplaget stå för ännu en stark vändning.

Halvvägs genom den andra perioden i nattens möte med Toronto låg Panthers under med 1–5 efter att bland andra William Nylander skrivit in sig i målprotokollet för Maple Leafs. Innan mittperioden var över hade emellertid Florida skjutit tre mål och i den tredje perioden fullbordade laget vändningen när Jonathan Huberdeau och Aleksander Barkov stod för varsitt mål.

“En galen match”

John Tavares kvitterade matchen till 6–6 med fyra minuter kvar att spela, men i förlängningen kunde Huberdeau pricka in det matchavgörande 7–6-målet och säkra Panthers femte raka seger.

– Det var en galen match. Jag är säker att deras tränare (Sheldon Keefe) också kliar sig i huvudet, säger Panthers tränare Andrew Brunette till Miami Herald.

Jonathan Huberdeau stod för två mål och två assist i matchen och är nu uppe i 102 poäng den här säsongen. Det matchavgörande målet gjorde också att han nådde 600 poäng i NHL-karriären.

– Självklart måste vi göra det bättre defensivt, säger Huberdeau.
– Vi vet om att vi kan göra mål, men det kommer inte att kunna vara så här varje match. Men vi säger det och det fortsätter att hända.

Florida Panthers – Toronto Maple Leafs 7–6 e. sd (1–1, 3–4, 2–1, 1–0)
Florida: Sam Reinhart 2 (26), Jonathan Huberdeau 2 (26), Radko Gudas (3), Claude Giroux (19), Aleksander Barkov (34).
Toronto: Mitch Marner 2 (31), William Nylander (27), Colin Blackwell (10), Jake Muzzin (3), John Tavares (25).