Road to SHL

Road to SHL: Brynäs

ANNONS

Näst ut i Fredrik Wargs resa genom SHL är Brynäs. Han träffar tränaren Mikko Manner, sportchefsduon Erika Grahm och Johan Alcén, samt lagkaptenen Anton Rödin som bland annat minns tillbaka på förra säsongens mardröm.
– Vi hade ett spelsystem som var tufft för oss att spela, säger han.

Se tidigare avsnitt av Road to SHL här.
 

I programmet:

Lagkapten Anton Rödin berättar om lagets, klubben och organisationens förändringar som just nu pågår. Vi pratar minnen kring fjolårets playout och hur det kändes efteråt. nya tränaren Mikkos filosofi och vad han ger för intryck och trygghet till laget.

Vi passar på att göra en shootout med Rödin - bäst av fem motKristers Gudlevskis i kassen.

Vi träffar Mikko Manner, tränaren som har tagit Gävle och Brynäs med storm med hans karisma och passions till hockeyn. Kan han koppla bort ishockeyn?

Erika Grahm & Johan Alcén! Vi får oss en inblick i hur de inom sportdelen kommer fördela uppdraget som sportchefer. Johan Alcén berättar hur jobbet ser ut för honom och vilka nycklar han jobbar med för att säkra den bästa truppen för Brynäs IF. 

Klubbikonen med 13 säsonger i Brynäs, Simon Bertilsson. Vi pratar om hur han ser på sin tid i laget och klubben, fansen betydelse och vad som driver honom på isen. Hur är han utanför isen då? Vi pratar pressen, hur tar han den och hur jobbar han med den.

Se avsnittet i spelaren ovan.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
lördag 04 maj
12:00 Schweiz - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Sverige Czech Hockey Games
söndag 05 maj
02:00 Boston Bruins - Toronto Maple Leafs NHL
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games
fredag 10 maj
16:20 Schweiz - Norge VM
16:20 Slovakien - Tyskland VM
20:20 Tjeckien - Finland VM
20:20 Sverige - USA VM