Slagsmål mellan Frölunda och Djurgården.

Mats Rosseli Olsen höjer klubben mot Mantas Armalis – leder till slagsmål

Det utbröt ett slagsmål i den första perioden mellan Frölunda och Djurgården.
Detta efter att Mats Rosseli Olsen hött med klubban mot DIF-målvakten Mantas Armalis.
– Vad gör han, åker och hötter mot målvakten? Allvarligt talat, säger Niklas Wikegård.

Frölunda tog ledningen mot Djurgården med 1-0 efter mål av Patrik Carlsson i den sjätte minuten.

Bara ett par minuter senare brakade det dock loss mellan de båda lagen med ett slagsmål som slutade med att Mats Rosseli Olsen i Frölunda och Émile Poirier i Djurgården båda fick fem minuters utvisning för “fighting”.

Det hela började framför Djurgårdens mål där Rosseli Olsen får ett antal smällar av både Cameron Schilling och Dick Axelsson. Sedan delar även målvakten Mantas Armalis ut en knuff på norrmannen.

Rosseli Olsen tappar då humöret och åker sedan tillbaka mot Armalis och höjer sin klubba och hötter den mot DIF-målvakten.

”VAD GÖR HAN?!”

Det får Émile Poirier att flyga in på Rosseli Olsen för att försvara sin målvakt och duon började slåss vilket ledde till att de båda fick fem minuters utvisning. Frölundaforwarden fick då även två minuters utvisning för unsportsmanlike conduct medan Poirier fick två minuter för roughing och Schilling två minuter för crosschecking.

Efteråt var experten Niklas Wikegård kritisk mot Mats Rosseli Olsen.

– Vad gör han, åker och hötter mot målvakten? Allvarligt talat, säger Wikegård i C More-studion.

Frölunda vann sedan matchen med 5-4 efter förlängning.

Road to SHL: Djurgården