Tre Perioder

TV: Vad gick snett för Färjestad? "Dömt att misslyckas"

ANNONS

I veckans “Tre Perioder” gästar Värmlands Folkblads Johan Ekberg och tar oss igenom Färjestads tuffa säsong. Dessutom plockar Rasmus Kågström ut de hetaste namnen som kan trejdas innan måndagens deadline.

Första perioden

Färjestad storsatsade inför säsongen och var guldfavoriter. Men när SHL snart är färdigspelad ligger de sjua. Den svaga säsongen har medfört att såväl sportchefen Peter Jakobsson som tränaren Johan Pennerborn fått sparken.

Men vad har egentligen gått fel? Det försöker Värmlands Folkblads Färjestadskännare Johan Ekberg ge oss svaren på.

Andra perioden

Fem säsonger, en serieseger, noll SM-guld. Så kan Peter Jakobssons och Johan Pennerborns tid i Färjestad summeras. Men vilket arv lämnar duon efter sig? Gjorde de ett bra jobb, eller är det ett misslyckande att de inte lyckades ta Färjestad hela vägen? Och hur mår Karlstad som hockeystad efter ett drygt decennium utan SM-guld?
– Det börjar väl bli dags, menar Johan Ekberg.

Tredje perioden

På måndag är det sista dagen för bytesaffärer i NHL - och i vanlig ordning ryktas flera stjärnnamn vara aktuella för flytt. 

Men vilka är de tyngsta namnen som kan behöva byta klubb innan slutspelet drar igång? Rasmus Kågström ger oss det senaste snacket inför deadline och listar tre stjärnor han tror kommer bli bortbytta.

Se hela avsnittet i videospelaren ovan.

 

Den här artikeln handlar om: