Joshua karlsson och Maksims Semjonovs.
Foto: Bildbyrån & Skärmdump/Twitter
HockeyAllsvenskan

Semjonovs och Karlsson lånades ut innan årsskiftet – nu stannar de i AIK

ANNONS

Makisms Semjonovs och Joshua Karlsson lånades utt till AIK från Lindlöven innan årskiftet.
Den förstnämnda har gjort succé under utlåningen och under dagen meddelade AIK att de knyter till sig bägge spelarna säsongen ut.
De har gjort ett väldigt gott intryck på oss alla och det ska bli spännande att se deras fortsatta utveckling i AIK-tröjan, säger sportchefen Christoffer Malm till AIK:s hemsida.

Dagarna innan årsskiftet meddelade AIK att truppen får förstärkning av Maksims Semjonovs och Joshua Karlsson, som båda anslöt till klubben på lån.

Efter att de båda har spelat en handfull matcher i laget står det nu klart att de båda stannar i AIK resten av säsongen, vilket AIK meddelar på sin hemsida.

“VÄLDIGT GLADA ATT DET ÄNTLIGEN ÄR KLART”

Innan de ansluter helt till AIK kommer då båda att återvända till Lindlöven, som lånade ut spelarna, för att spela deras matcher nästa helg. I samband med detta namnges Sebastian Falk i Lindlöven, vilket gör honom tillgänglig att vandra mellan klubbarna under resterande delen av säsongen.

Vi är väldigt glada att det äntligen är klart med Maksim och Joshua, samt att de stannar säsongen ut hos oss. De har gjort ett väldigt gott intryck på oss alla och det ska bli spännande att se deras fortsatta utveckling i AIK-tröjan, säger sportchefen Christoffer Malm till AIK:s hemsida.

Karlsson har sedan han anslöt till AIK spelat två matcher utan att noteras för några poäng. Hans lagkamrat, Semjonovs, har varit desto mer effektiv och hittat nätet fyra gånger samt spelat fram till ett mål på fem matcher.


TV: Spelarna som kan gå från Hockeyallsvenskan till SHL

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 25 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL