Sök
Intervju

"När jag väl fick chansen att åka över var det inget optimalt år att uppleva"

Fredrik Händemark uppfyllde NHL-drömmen – men det blev inte som han hade tänkt sig.

NHL-karriären blev kort och abrupt. Men trots att det bara blev åtta matcher i San Jose Sharks kan Fredrik Händemark känna tillfredsställelse över att ha lyckats ta sig dit. För hockeysverige.se berättar han om de något problematiska månaderna i Kalifornien, men också om äventyret som väntar i KHL och Sankt Petersburg inom kort.
– Hade jag varit några år yngre hade jag kanske gett det något år till och kanske krigat vidare i NHL. Men som det kändes nu var det inte aktuellt med en fortsättning, säger Händemark.

Efter vad som på många sätt kan beskrivas som fem galna månader i USA återvände Fredrik Händemark hem till Sverige och Malmö i mitten av maj. För även om han är född och uppvuxen i lilla Björbo i Dalarna räknas Malmö numera som "hemma" för 27-åringen.

– Jag har kvar lägenhet där och trä

LÄS VIDARE SOM MEDLEM

Logga in som medlem för att fortsätta läsa - helt gratis

Logga in eller skapa ett konto för att fortsätta läsa den här artikeln.
Du kan när som helst köpa till en Plus-prenumeration.

Den här artikeln handlar om:
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten