Sök
Långläsning

”Den lunchen förändrade hela mitt liv”

Tanken var aldrig att han skulle komma till Skellefteå från första början. Stefan Klockare blev kvar där i 20 år.

– Tidigare hade Skellefteå bara varit en ort man passerat och ingenting annat, men efter den där lunchen kändes allting rätt på en gång.

Hur sammanfattar man två decennier i en och samma klubb över en telefonintervju på ett bra sätt? Det är inte helt enkelt, men Stefan Klockare har gått med på att försöka i alla fall. Att blicka tillbaka på tiden i staden som blivit hans hem de senaste 20 åren, staden där han sett sina söner växa upp.

Staden där han uppfyllde sina drömmars mål.

Men att Stefan Klockare en dag skulle kalla Skellefteå var för den då 29-årige SHL-backen en mer eller mindre orealistisk tanke.

***

Påsken 2001.

Timrå hade sedan någon månad tillbaka avslutat sin comebacksäsong i Elitserien med att sluta på en fullt respektabel niondeplats, före lag som HV71, Leksand och Björklöve

LÄS VIDARE SOM MEDLEM

Logga in som medlem för att fortsätta läsa - helt gratis

Logga in eller skapa ett konto för att fortsätta läsa den här artikeln.
Du kan när som helst köpa till en Plus-prenumeration.

Den här artikeln handlar om:
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten