Ludvig Hedström, Oscar Bjerselius, Alex Brännstam och Pontus Johansson skriver senioravtal.
Foto: Bildbyrån
SHL

Kvartetten tog guld som juniorer – nu får de senioravtal

ANNONS

Djurgården plockar upp juniorkvartett till seniorlaget inför nästa säsong. Oscar Bjerselius, Pontus Johansson, Ludvig Hedström och Alex Brännstam skriver alla A-lagskontrakt i klubben.

Djurgården lyfter upp de fyra spelarna Oscar BjerseliusPontus JohanssonLudvig Hedström och Alex Brännstam  som nu lämnar juniorlaget för att fortsätta sina kontrakt i seniorlaget nästa säsong.

Samtliga tog guld tillsammans med Djurgårdens J18-lag säsongen 2017/18 och brons med J20-laget säsongen efter.

"DE STÅR FÖR TÄVLING"  

Oscar Bjerselius, Ludvig Hedström och Alex Brännstam representerade samtliga Juniorkronorna under JVM. Alla fyra har under säsongen. debuterat i SHL och Djurgårdens seniorlag.

– Alla fyra är talangfulla spelare som vi tror kan utvecklas till nästa nivå. Med det sagt ser vi dem konkurrensutsätta och tävla fullskaligt i vår herrlagsmiljö, såväl kortsiktigt som långsiktigt. Framförallt står dessa spelare för tävling, att de aldrig ger upp och har en stark karaktär, säger Djurgårdens utvecklingschef Tobias Pehrsson till lagets hemsida.

Utöver sina debuter i SHL har alla fyra under säsongen lånats ut till de lägre divisionerna där de har samlat på sig speltid.


TV: Summering: Djurgårdens IF 2020/21

Den här artikeln handlar om: