Jeremy Boyce.
Foto: Pär Olert/Bildbyrån
HockeyAllsvenskan

Trotjänaren kan lämna – efter närmare 600 matcher

ANNONS
Jeremy Boyce har spelat i Timrå sedan 2009 och gjort närmare 600 seniormatcher för klubben. Nu går trotjänarens kontrakt ut med klubben – och 27-åringen går en oviss framtid till mötes.
– Jag känner ingen stress över det, säger Boyce till Sundsvalls Tidning.

2009 lämnade Jeremy Boyce Huddinge för spel på Timrås hockeygymnasium. 2010 a-lagsdebuterade han för klubben – och i dag är han inne på sin elfte a-lagssäsong.

Boyce har blivit synonym med Timrå IK och har gjort närmare 600 seniormatcher för klubben, men snart kan eran i Medelpad vara över för 27-åringen.

Kontraktet med Timrå löper ut om några veckor.

– Jag känner ingen stress över det, men jag trivs oerhört bra. Oavsett kommer Timrå vara en klubb som konkurrerar. Jag har aldrig varit den som tänkt på mig själv, utan jag spelar bara för att vinna. Vi får se vad som händer, säger Boyce till Sundsvalls Tidning.

Till samma tidning berättar sportchefen Kent Norberg att han inte vill sätta pusselbitarna på plats när han vet vilken serietillhörighet klubben kommer att ha nästa säsong.

Totalt har Boyce spelat 588 matcher för Timrå, där han producerat totalt 154 poäng. På meritlistan har 27-åringen ett JVM-guld (2012), ett JVM-silver (2013) samt ett SHL-avancemang med Timrå (2018).


TV: Domaren Mikael Nord i Wikegård VS

Den här artikeln handlar om: