DEADLINE DAY
Alexander Ytterell, Pär Lindholm och Ted Brithén blev klara för nya klubbar strax innan transferfönstret stängde.
Foto: Bildbyrån
Lista

LISTA: Alla värvningar innan transferfönstret stängde 2021

Det var flera klubbar som förstärkte sina trupper precis innan transferfönstret stängde vid midnatt under måndagen. Här är alla värvningar som gjordes av SHL-klubbarna samt de allsvenska lagen under transferfönstrets sista två veckor: måndag 1 februari till måndag 15 februari. 

Det har varit stor aktivitet på transfermarknaden under de senaste veckorna där flera klubbar valde att plocka in spelare för att stärka sina trupper inför avslutningen av säsongen. 

Här listar vi därför alla övergångar som gjordes i SHL samt Hockeyallsvenskan under de två sista veckorna innan transferfönstret stängde under måndagen, 23:59. 

(Fotnot: Detta är endast offentliga/bekräftade övergångar, det kan finnas övergångar som genomförts innan deadline men som inte offentliggjorts än när denna lista publiceras)

SHL

Brynäs:

IN:
Alexander Sahlin, mv (Almtuna, registrerad tredjemålvakt)
UT:
Viktor Andrén, mv (Almtuna, lån)

Djurgården:

IN:
Marc-André Gragnani, b (klubblös)
UT:
Simon Johansson, b (Mora, lån)
Oscar Bjerselius, fw (Väsby, lån)

Färjestad:

IN: –
UT: –

Frölunda:

IN: –
UT: –

HV71:

IN:
Adam Åhman, mv (Tingsryd, registrerad tredjemålvakt)
Jordan Murray, b (Dinamo Riga)
Miska Siikonen, fw (JYP)
Arttu Ilomäki, fw (Luleå)
UT:
Anton Karlsson, b (Linköping)
Emil Andrae, b (Västervik, lån)
Ryan Stoa, fw (Djurgården)
Jonathan Wikström, fw (Tingsryd, lån)

Arttu Ilomäki har hittat rätt i HV71.Arttu Ilomäki har hittat rätt i HV71.Foto: Daniel Stiller/Bildbyrån

Leksand:

IN:
Marcus Hellgren, mv (Karlskrona, registrerad tredjemålvakt) 
Mirco Müller, b (klubblös)
UT: –

Linköping:

IN:
Josh Ho-Sang, fw (New York Islanders, Örebro, lån)
UT:
William Worge Kreü, b (Väsby, lån)

Luleå:

IN: –
UT:
Arttu Ilomäki, fw (HV71)

Malmö:

IN: –
UT:
Linus Cronholm, b (AIK, lån)

Oskarshamn:

IN:
Alexander Sudnitsin, mv (Traktor Tjeljabinsk)
JC Lipon, fw (Dinamo Riga)
UT:
Tex Williamsson, mv (Modo, lån)

Alexander Sudnitsin är den förste ryske målvakten någonsin i SHL. Alexander Sudnitsin är den förste ryske målvakten någonsin i SHL. Foto: Skärmdump / Youtube

Rögle:

IN:
Ted Brithén, fw (Bern)
UT:
Melker Eriksson, fw (Kristianstad, lån)

Skellefteå:

IN:
Pär Lindholm, fw (Boston Bruins)
UT: –

Växjö:

IN: –
UT: –

Örebro:

IN:
Tim Juel, mv (Karlskoga, registrerad tredjemålvakt)
UT:
Filip Forsmark, b (Mora)
Lukas Pilö, b (Karlskoga, lån)
Elias Ekström, fw (Karlskoga, lån)
Josh Ho-Sang, fw (Linköping) 

HOCKEYALLSVENSKAN

AIK:

IN:
Linus Cronholm, b (Malmö, lån)
Vojtech Polak, fw (Vitkovice)
UT:
Edvin Olofsson, mv (Wings, lån)
Isak Salqvist, fw (Wings, lån)
Lukas Macklin, fw (Vallentuna, lån)

Almtuna:

IN:
Alexander Sahlin, mv (Södertälje)
Viktor Andrén, mv (Brynäs, lån)
Johan Eriksson, fw (Strömsbro)
Victor Andersson, fw (Vallentuna)
Sebastian Höglund, fw (Vallentuna)
UT:
Nikolai Belov, b (Björklöven)
Villiam Haag, fw (Modo)

Alexander Sahlin är ett nytt ansikte i Almtuna.Alexander Sahlin är ett nytt ansikte i Almtuna.Foto: Ronnie Rönnkvist

Björklöven:

IN:
Nikolai Belov, b (Almtuna)
Sebastian Manberg, fw (Teg)
UT:
Erik Ullman, b (Södertälje)
Grant Besse, fw (Vienna Capitals)

Karlskoga:

IN:
Daniel Rosengren, mv (Vallentuna, registrerad tredjemålvakt)
Lukas Pilö, b (Örebro, lån)
Elias Ekström, fw (Örebro, lån)
UT: –

Kristianstad:

IN:
Felix Tengvall, mv (Rögle, registrerad tredjemålvakt)  
Melker Eriksson, fw (Rögle, lån)
Oskar Svanlund, fw (Karlskrona)
UT:
Carl Ernstig, b (Troja-Ljungby, lån)
Oscar Öhman, fw (Troja-Ljungby)

Modo:

IN:
Tex Williamsson, mv (Oskarshamn, lån)
Tomislav Lovric, b (Kallinge/Ronneby)
Alexander Ytterell, b (KooKoo)
Tex Williamsson, mv (Oskarshamn, lån)
Villiam Haag, fw (Almtuna)
Markus Persson, fw (Borlänge)
Valentin Zykov, fw (klubblös)  
UT: –

Valentin Zykov är ett av många nyförvärv i Modo.Valentin Zykov är ett av många nyförvärv i Modo.Foto: Kim Klement-USA TODAY Sports

Mora:

IN:
Isak Wallin, mv (Tranås)
Simon Johansson, b (Djurgården, lån)
Filip Forsmark, b (Örebro)
Dennis Finn Olsson, fw (Borlänge, lån)
UT:
Adam Helldén, fw (Borlänge, lån)
Isak Garfvé, fw (Borlänge, lån)

Södertälje:

IN:
Daniel Fahlström, mv (Nyköping, registrerad tredjemålvakt)
Erik Ullman, b (Björklöven)
Anton Blomberg, fw (Karlskrona)
Samuel Bitten, fw (Sarnia Sting)
Marcus Davidsson, fw (Västervik)
UT:
Alexander Sahlin, mv (Almtuna)
Matt Bailey, fw (klubblös)

Timrå:

IN:
Lars Volden, mv (Malmö, registrerad tredjemålvakt) 
Patrick Wiercioch, b (klubblös)
UT:
Léon Lerebäck, b (Tingsryd)

Tingsryd:

IN:
Léon Lerebäck, b (Timrå)
Jonathan Wikström, fw (HV71, lån)
UT:
Simon Appelquist, fw (Strömsbro, lån)

Vita Hästen:

IN: –
UT: –

Väsby:

IN:
Oscar Walldén, mv (Hammarby, registrerad målvakt)
Linus Gidbark, mv (Göta/Tranberg, registrerad målvakt)
William Worge Kreü, b (Linköping, lån)
Joakim Lilliehöök, b (Lindlöven)
Oscar Bjerselius, fw (Djurgården, lån)
UT:
Henrik Lundberg, mv (Västervik, lån)
Pavel Gogolev, fw (Toronto Marlies)

Västervik:

IN:
Henrik Lundberg, mv (Väsby, lån)
Emil Andrae, b (HV71, lån)
Marcus Ersson, b (klubblös)
UT: –

Västerås:

IN:
Alex Trivellato, b (Krefeld)
UT: –


TV: Veckans SHL-lag #17

Matchrapporter: Marcus Vela tvåmålsskytt för Västervik i segern mot Östersunds IK Väsby höll nollan och tog stark seger mot Enköping Malmö avgjorde tät match mot Brynäs i tredje perioden Straffar avgjorde när Rögle vann mot Linköping Straffseger för Örebro Hockey hemma mot Skellefteå

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
lördag 01 oktober
13:00 AIK - Luleå SDHL
15:15 Luleå - Växjö SHL
15:15 Timrå - Färjestad SHL
15:15 HV 71 - Oskarshamn SHL
15:30 Linköping - Brynäs SDHL
16:00 Göteborg - Djurgården SDHL
17:30 SDE - Modo SDHL
18:00 Rögle - Linköping SHL
18:00 Örebro - Skellefteå SHL
18:00 Frölunda - Leksand SHL
18:00 Västerås - Modo Hockeyallsvenskan
19:00 Boston Bruins - Philadelphia Flyers NHL
söndag 02 oktober
13:00 HV 71 - Djurgården SDHL
14:00 Göteborg - Linköping SDHL
15:00 Malmö - Brynäs SHL
15:30 AIK - Modo SDHL
16:10 SDE - Luleå SDHL
måndag 03 oktober
03:00 Ostersund - Vastervik Hockeyallsvenskan
03:00 Los Angeles Kings - Anaheim Ducks NHL
tisdag 04 oktober
18:00 Ålborg - Luleå Champions Hockey League
18:05 Rögle - Zürich Champions Hockey League
19:00 Kristianstad - Djurgården Hockeyallsvenskan
20:00 Belfast - Skellefteå Champions Hockey League
onsdag 05 oktober
19:00 Mora - AIK Hockeyallsvenskan
19:00 Södertälje - Vita Hästen Hockeyallsvenskan
19:00 Björklöven - Almtuna Hockeyallsvenskan
19:00 Tingsryd - BIK Karlskoga Hockeyallsvenskan
01:00 New York Rangers - Boston Bruins NHL
torsdag 06 oktober
19:00 Brynäs - Leksand SHL
19:00 Skellefteå - Timrå SHL
19:00 Växjö - Frölunda SHL
19:00 Färjestad - Rögle SHL
19:00 Malmö - Luleå SHL
19:00 Örebro - HV 71 SHL
19:00 Linköping - Oskarshamn SHL
fredag 07 oktober
19:00 BIK Karlskoga - Västerås Hockeyallsvenskan
19:00 Ostersund - Björklöven Hockeyallsvenskan
19:00 Vita Hästen - Kristianstad Hockeyallsvenskan
19:00 Djurgården - Södertälje Hockeyallsvenskan
19:00 Modo - Mora Hockeyallsvenskan
19:00 Linköping - Brynäs SDHL
19:00 Vastervik - Tingsryd Hockeyallsvenskan
lördag 08 oktober
12:00 Djurgården - Brynäs SDHL
13:00 Linköping - Leksand SDHL
15:00 Almtuna - Djurgården Hockeyallsvenskan
15:15 Frölunda - Luleå SHL
15:15 Timrå - Örebro SHL
15:15 Leksand - Malmö SHL
15:15 Oskarshamn - Färjestad SHL
17:30 SDE - Modo SDHL
18:00 HV 71 - Linköping SHL
18:00 Växjö - Rögle SHL
18:00 Brynäs - Skellefteå SHL
18:00 Södertälje - BIK Karlskoga Hockeyallsvenskan
18:00 AIK - Luleå SDHL
18:00 Björklöven - Modo Hockeyallsvenskan

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten