Paula Bergström.
Bildbyrån / Ronnie Rönnkvist
SDHL

Landslagsbacken: "Inställd på att vara här fram till jul"

Tanken var att hon skulle inleda sitt andra år på college nu. I stället är landslagsmeriterade Paula Bergström tillbaka i Sverige och det Modo hon lämnade inför förra säsongen. Och kanske, kanske finns det en möjlighet att toppbacken blir kvar hela säsongen.
– Ska jag vara ärlig så har jag inte bestämt mig, säger hon till hockeysverige.se.

Pandemin har på något udda sätt gjort att våra ligor i Sverige blivit ännu profil-starkare. I SDHL har bland andra Josefin Bouveng (Brynäs) och Sofie Lundin (Djurgården) valt att, eller tvingats vara, kvar då deras college inte kan starta upp. 

Dessutom är det högst oklart när Long Island University kommer öppna upp sina dörrar igen. Det har inneburit att Matilda af Bjur (Linköping), Alva Johnsson (AIK) och Paula Bergström Modo) inleder säsongen i SDHL. Alla fem nämnda är landslagskandidater. 

– Det har varit mycket fram och tillbaka samtidigt som det är mycket regler där borta. Jag vågade först inte hoppas på att jag skulle kunna stanna här och spela. Mina tankar var först att vi skulle fara tillbaka, berättar förra säsongen landslagsdebutant, Paula Bergström, och fortsätter:
– Sedan var det sklart jättekul att SDHL gjorde undantag så vi får spela här och få lite matcher. Dessutom är det ”svinkul att jag har en bra kommunikation med både ledare och spelare i Modo, vilket gör att det känns väldigt kul att vara hemma även om det bara är för en liten stund.

"FÅR TA DET FRÅN DAG TILL DAG"

I dagsläget är det också högst osäkert vad som gäller för Paula Bergström och college resten av säsongen med tanke på att det inte bara gäller hockey utan även skola. 

– Det är sagt att det ska börja i januari så just nu är jag inställd på att vara här fram till jul. Sedan vet man aldrig. Jag får ta det från dag till dag och fokuserar nu på att spela här. När det sedan närmar sig får jag ta vad som händer då.

Paula Bergström.Paula Bergström.Foto: Ronnie Rönnkvist
Kan du exempelvis tänka dig att pausa college en hel säsong och stanna i Modo till nästa vår?
– Ska jag vara ärlig så har jag inte bestämt mig. Jag tar det, som jag sa, dag för dag. Sedan får jag se om det startar upp eller inte.
– Som du säger är det plugget också. Jag måste ta paus en termin eftersom jag inte får vara med i systemet där borta när jag spelar för ett annat lag. 

Måste du då ta en extratermin innan du får din examen?
– Vi går ett år längre på vårt gymnasium än vad dom gör på sin high school. När jag kom dit var det en massa kurser som jag redan hade tagit. Dom flesta svenska spelarna är ett år före i plugget.
– Om vi säger att jag bara är kvar en termin här i Sverige så går jag ändå ut på tre och ett halvt år.

"MYCKET MOTGÅNGAR"

Våra tre svenska tjejer på Long Island University gjorde fina inledande säsonger, men 21-åringen från Köpmannaholmen är ändå inte riktigt nöjd med sin säsong. 

– Jag skulle säga att säsongen varit upp och ner. Det var en liten omställning att ställa om till mindre rink, inte så mycket fysiskt spel och såklart ett helt nytt lag. Laget var helt från ”scratch”.
– Det var mycket motgångar i början, vilket jag inte ska sticka under stolen med. Vi vann ändå konferensen i slutet och det var skitkul. Samtidigt som jag tycker att spelet där borta passade mig bra då jag kom in i det.
– Jag känner också att jag speciellt utvecklat min offensiv. Det är också vad jag behöver eftersom jag känner mig ganska trygg defensivt, men framförallt har jag utvecklats mycket som spelare. 

Paula Bergström i LIU-dressen.Paula Bergström i LIU-dressen.Foto: Privat

Hur hanterade du motgångarna?
– Det var ett jättestort stöd att ha både Alva och Matilda där. Dessutom har vi en dansk spelare (Linn Thomsen) där så vi är några stycken som har ungefär samma bakgrund. Vi svenskor har känt varandra sedan tidigare och det har absolut varit ett stöd att ha varandra. 

Senaste säsongen bodde Paula Bergström, Alva Johnsson och Matilda Af Bjur på skolans campus, men har planer på att istället flytta ihop i ett gemensamt hus.    

– Precis. Förra säsongen bodde vi på campus, men förmodligen ska vi fixa ett hus när vi kommer tillbaka.
– Allt har gått jättebra och hänger ihop, skolan, hockeyn, studier och allt sådant. Vi har verkligen jättebra förutsättningar.

GIVET ATT VÄLJA MODO

Paula Bergström är fostrad under största delen av sin karriär i Modo. Det var också ett givet val för henne att återvända dit då hennes college håller stängt. 

– Ja, det var inget snack om saken. Det är hemma för mig och Björn (Edlund, tränare) välkomnade mig jättebra.

Modo-backen har på lagets två inledande matcher svarat för tre assist poäng. 

– Jag tycker att det gått bra för min egen del. Sedan har jag såklart saker att jobba på och mer att ge, men det är okej. 

Paula Bergström i Modotröjan.Paula Bergström i Modotröjan.Foto: Tobias Sterner/Bildbyrån

När du säger att du har saker att jobba på, vad tänker du närmast på då?
– Det finns alltid småsaker i spelet. Dessutom förlorade vi matchen mot HV71 och jag kan inte säga att jag är helt nöjd när laget ändå förlorade. 

När du lämnade Modo kom du från en säsong där ni hade ett starkt och framgångsrikt lagbygge. Senaste säsongen var långt ifrån inte lika framgångsrikt för laget utan fick kvala sig kvar, hur mådde det Modo du kom till?
– Jag har bara hört då jag pratat med lagkamrater hur det var förra säsongen. Såklart att det är något som känns tungt då dom berättar.
– Däremot märker jag inte av det någonting och allt känns jättebra nu. Det är en skön stämning både på och utanför isen. Så länge vi glömmer förra säsongen tror jag att det kommer gå bra. Det är nog en liten självförtroendefråga, att man inte får falla in i gamla vanor från förra säsongen. Gnuggar vi på som vi har gjort nu på våra träningar och fortsätter ha känslan som vi haft så tror jag att det kan gå bättre än vad många tror.  

Du var 18, 19 år den senaste säsongen du spelade i Modo, får ta ett större ansvar och roll i laget nu?
– Jag tycker om att få ta ansvar. Jag växer som spelare och person varje år. Sedan är det så att jag själv måste jobba på mina egna mål och så vidare, men jag har alltid tyckt om att vara en drivande spelare. Självklart är det kul om mina medspelare också tycker det. 

AKTUELL FÖR VM

Förra säsongen mötte hockeysverige.se Paula Bergström på Arlanda då hon kallats hem från Long Island University för att debutera i Damkronorna. ()

 Jag blev lite överraskad faktiskt. Det är alltid ett mål att komma med i landslaget, men vi har många bra backar i Sverige just nu, sa Paula Bergström då om samtalet där hon blev kallad till tjänstgöring. 

– Jag brukar inte bli så nervös, men jag måste erkänna att då var jag lite nervös, skrattar landslagsbacken när samtalet kommer in på debuten mot Ryssland och fortsätter:
– Det släppte efter några byten och var självklart väldigt kul. Det var ett mål och en dröm som gick i uppfyllelse.

Hur ser du på spel i Damkronorna den här säsongen?
– Jag var på lägret i augusti och det var jättekul. Det är en ny fräsch ledning som jag tycker har ett jättebra tänk. Självklart ska jag visa framfötterna och visa att jag ska ha en plats. Det är bara att gnugga på under varje träning och match för att få det att hända. 

Du kommer förmodligen vara borta på college när VM spelas, kommer du hem till VM om Ulf Lundberg kallar dig?
– Ja, absolut. Min tränare där borta, Rob (Morgan), sa redan dag ett att vi får fara på dom landslagssamlingar vi blir kallade till. Han tycker bara att det är jättekul om vi blir uttagna till våra respektive landslag. 


TV: Bartendern som blev nationalsångare

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
lördag 03 december
14:30 Leksand - SDE SDHL
15:15 HV 71 - Rögle SHL
15:15 Brynäs - Frölunda SHL
15:15 Färjestad - Timrå SHL
15:15 Örebro - Malmö SHL
18:00 Oskarshamn - Leksand SHL
18:00 Växjö - Luleå SHL
18:00 Skellefteå - Linköping SHL
19:30 HV 71 - Luleå SDHL
19:45 Zürich - Bern National League
20:00 Minnesota Wild - Anaheim Ducks NHL
söndag 04 december
01:00 Detroit Red Wings - Vegas Golden Knights NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - Toronto Maple Leafs NHL
01:00 Boston Bruins - Colorado Avalanche NHL
01:00 Pittsburgh Penguins - St Louis Blues NHL
01:00 Ottawa Senators - San Jose Sharks NHL
01:00 Edmonton Oilers - Montreal Canadiens NHL
01:00 Philadelphia Flyers - New Jersey Devils NHL
01:30 New York Islanders - Chicago Blackhawks NHL
04:00 Vancouver Canucks - Arizona Coyotes NHL
04:00 Calgary Flames - Washington Capitals NHL
04:00 Seattle Kraken - Florida Panthers NHL
04:30 Los Angeles Kings - Carolina Hurricanes NHL
15:00 Leksand - AIK SDHL
15:00 AIK - Modo Hockeyallsvenskan
15:00 Almtuna - Tingsryd Hockeyallsvenskan
21:00 Winnipeg Jets - Anaheim Ducks NHL
21:00 Dallas Stars - Minnesota Wild NHL
00:00 Columbus Blue Jackets - Detroit Red Wings NHL
måndag 05 december
01:00 Buffalo Sabres - San Jose Sharks NHL
01:30 New York Islanders - Chicago Blackhawks NHL
19:00 Linköping - AIK SDHL
19:00 SDE - Djurgården SDHL
tisdag 06 december
01:00 New York Rangers - St Louis Blues NHL
01:00 Philadelphia Flyers - Colorado Avalanche NHL
01:00 Boston Bruins - Vegas Golden Knights NHL
02:30 Edmonton Oilers - Washington Capitals NHL
03:00 Calgary Flames - Arizona Coyotes NHL
04:30 Vancouver Canucks - Montreal Canadiens NHL
19:05 Luleå - Jukurit Champions Hockey League
onsdag 07 december
01:00 Pittsburgh Penguins - Columbus Blue Jackets NHL
01:00 New Jersey Devils - Chicago Blackhawks NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - Detroit Red Wings NHL
01:00 Ottawa Senators - Los Angeles Kings NHL
01:30 New York Islanders - St Louis Blues NHL
02:00 Winnipeg Jets - Florida Panthers NHL
02:30 Dallas Stars - Toronto Maple Leafs NHL
04:00 Anaheim Ducks - Carolina Hurricanes NHL
04:00 Seattle Kraken - Montreal Canadiens NHL
19:00 BIK Karlskoga - Tingsryd Hockeyallsvenskan
19:00 Östersund - Djurgården Hockeyallsvenskan
19:00 Modo - Södertälje Hockeyallsvenskan
19:00 Västervik - AIK Hockeyallsvenskan
19:00 Vita Hästen - Västerås Hockeyallsvenskan
19:00 Almtuna - Kristianstad Hockeyallsvenskan
19:00 Mora - Björklöven Hockeyallsvenskan
19:30 Djurgården - Linköping SDHL
torsdag 08 december
01:00 Philadelphia Flyers - Washington Capitals NHL
01:30 Columbus Blue Jackets - Buffalo Sabres NHL
02:00 Calgary Flames - Minnesota Wild NHL
03:00 Colorado Avalanche - Boston Bruins NHL
03:30 Edmonton Oilers - Arizona Coyotes NHL
04:00 Vegas Golden Knights - New York Rangers NHL
04:30 San Jose Sharks - Vancouver Canucks NHL
19:00 HV 71 - Örebro SHL
19:00 Frölunda - Oskarshamn SHL
19:00 Färjestad - Linköping SHL
19:00 Malmö - Skellefteå SHL
19:00 Timrå - Brynäs SHL
19:00 Luleå - Leksand SHL
19:00 Rögle - Växjö SHL
fredag 09 december
01:00 Toronto Maple Leafs - Los Angeles Kings NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - Nashville Predators NHL
01:30 Florida Panthers - Detroit Red Wings NHL
02:00 St Louis Blues - Winnipeg Jets NHL
02:30 Dallas Stars - Ottawa Senators NHL
19:00 BIK Karlskoga - Vita Hästen Hockeyallsvenskan
19:00 Kristianstad - Västervik Hockeyallsvenskan
19:00 Djurgården - Östersund Hockeyallsvenskan
19:00 Björklöven - Västerås Hockeyallsvenskan
19:00 Linköping - HV 71 SHL
lördag 10 december
01:00 Washington Capitals - Seattle Kraken NHL
01:00 New Jersey Devils - New York Islanders NHL
01:00 Columbus Blue Jackets - Calgary Flames NHL
01:00 Buffalo Sabres - Pittsburgh Penguins NHL
02:30 Chicago Blackhawks - Winnipeg Jets NHL
03:00 Colorado Avalanche - Winnipeg Jets NHL
03:00 Edmonton Oilers - Minnesota Wild NHL
03:30 Arizona Coyotes - Boston Bruins NHL
04:00 Vegas Golden Knights - Philadelphia Flyers NHL
04:00 Anaheim Ducks - San Jose Sharks NHL
12:00 Luleå - Leksand SDHL
15:15 Rögle - Skellefteå SHL
15:15 Timrå - Leksand SHL
15:30 AIK - HV 71 SDHL
16:00 Modo - Brynäs SDHL
18:00 Luleå - Malmö SHL
18:00 Oskarshamn - Örebro SHL
18:00 Brynäs - Växjö SHL
18:00 Färjestad - Frölunda SHL
18:00 Södertälje - Mora Hockeyallsvenskan
19:30 Nashville Predators - Ottawa Senators NHL
20:00 Dallas Stars - Detroit Red Wings NHL
22:30 Tampa Bay Lightning - Florida Panthers NHL

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten