SHL

TV: "Alla tippar oss i botten - men de där tipsen brukar inte gå så bra"

ANNONS
De tippas i SHL:s nedre regioner av många experter inför säsongsstarten. Djurgården alternerande lagkapten Sebastian Strandberg tror dock att hans lag har goda möjligheter att tysta belackarna.
– Våra yngre spelare är ett år äldre och kommer att ta stora kliv. Det är sådant som folk inte räknar in när de gör de där tipsen, säger Strandberg när han besöker hockeysverige.se:s studio.

STOCKHOLM (HOCKEYSVERIGE.SE)

SM-finalister 2019 och på förhand utnämnda till en av guldfavoriterna i fjol. Inför säsongen 2020/21 lyser emellertid favoritskapet med sin frånvaro. Efter att ha tappat profiler som Linus HultströmOlle Alsing och Patrik Berglund under våren och sommaren har Djurgården i stället målats upp som en tänkbar kandidat för bottenstriden i SHL.

När lagets alternerande kapten Sebastian Strandberg gästar hockeysverige.se:s studio får han försvara årets upplaga av Djurgården. Det blir samtidigt en intervju som berör tomma läktare, ungtupparna som ska ge Djurgården en extra dimension, hans egen kemi med Dick Axelsson och Niclas Bergfors – och rookien som Strandberg tror är god för 20 mål i SHL.

Intervjun med Sebastian Strandberg kan beskådas i videospelaren ovan.

Den här artikeln handlar om: