Erik Walli Walterholm.
Foto: Bildbyrån/Erik Mårtensson
HockeyAllsvenskan

Uppgifter: Ännu en Timråspelare väljer att stanna

ANNONS
Timrå ser ut att få behålla ytterligare en potentiell nyckelspelare. Enligt Sundsvalls Tidning ska klubben vara överens med forwarden Erik Walli Walterholm om en fortsättning i klubben.

Det var i januari som Erik Walli Walterholm lämnade Djurgården och SHL för spel i Timrå i Hockeyallsvenskan. Där svarade den storvuxne forwarden för tolv poäng (3+9) på 16 matcher innan säsongen hastigt avbröts.

Nu ser det ut som att Walli Walterholm kommer att återvända till Timrå nästa säsong. Enligt Sundsvall Tidning ska parterna vara överens om en fortsättning och 21-åringen kommer inom kort att presenteras av klubben.

Erik Walli Walterholm hade gjort flera juniorsäsonger i Djurgården innan han under de två senaste säsongerna fick smaka allt mer på spel i SHL. Helt ordinarie blev han emellertid aldrig och bristen på speltid var det som gjorde att klubbytet slutligen blev av. På 71 SHL-matcher noterades stockholmaren för fyra mål och sex poäng samt 41 utvisningsminuter.

Timrå har hittills värvat fyra nya spelare i målvakten Jacob Johansson (Linköping), backen Per Svensson (Almtuna/Kloten) samt forwardsduon Hugo Reinhardt (American International College) och Christopher Liljewall (Södertälje). Klubben har också säkrat en fortsättning för nyckelspelare som bland andra Jonathan DahlénJens Lööke och Albin Lundin.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
lördag 27 maj
13:20 Kanada - Lettland VM
17:20 USA - Tyskland VM
söndag 28 maj
02:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
14:30 USA - Lettland VM
19:30 Tyskland - Kanada VM
tisdag 30 maj
02:00 Dallas Stars - Vegas Golden Knights NHL