Lars Nylin drömmer om ett nytt SHL-avancemang för Timrå.
Foto: Ronnie Rönnkvist & Bildbyrån/Pär Olert
HockeyAllsvenskan

"Det är nästan bara Kenny Jönsson som gjort något motsvarande"

I en tid av ovisshet och oro har Timrå IK lyckats sätta ihop grunden till ett väldigt starkt allsvenskt lag. Journalisten och mångårige Timråsupportern Lars Nylin tror att det till stor del bygger på att lagets storstjärna beslutat sig för att stanna i klubben.
– Jonathan 
Dahlén har en del i att Kent Norberg kunnat bygga på laget ganska bra, säger Nylin till hockeysverige.se.

Många pratar om Björklöven som storfavoriter till att vinna Hockeyallsvenskan kommande säsong. Per Kenttäs lagbygge imponerar onekligen den här säsongen också. En av ”Lövens” största utmanare ser ut att bli Timrå. Ett Timrå som lyckats behålla trion Jens LöökeAlbin Lundin och inte minst Jonathan Dahlén, för att nämna några.

– Att Dahlén stannar i Timrå vill jag påstå betyder oerhört mycket. Bland annat tror jag att han attraherar förvärv, säger journalisten Lars Nylin som följt Timrå sedan slutet av 1960-talet. 

Nylin har både våndats och känt glädjerus kring laget i hans hjärta.

– Nu har inte Timrå jättesatsat, men jag tror att Dahlén har en del i att Kent Norberg (sportchef) kunnat bygga på laget ganska bra. Att Dahlén stannar tror jag är en del i det. I dag vet nog ingen hur det blir med ekonomi och allt kring det, men i och med NHL-försäljningarna Timrå haft så tror jag att ekonomin är bättre än vad den varit under modern tid.
– Spelmässigt är Dahlén – även neutrala ser det – en spelare som kan avgöra ett slutet playoff, eller vad man kallar det nu för tiden, på egen hand. 

Är du förvånad över att han valde spel i Timrå ytterligare en säsong?
– Ja, jag trodde verkligen att om han inte skulle testa USA så skulle han hamna i Färjestad. Jag var klart positivt förvånad.
– Det gick rätt mycket rykten om att han skulle bli kvar, men jag ville inte tro på det eftersom det kändes osannolikt. Det är nästan bara Kenny Jönsson som gjort något motsvarande, men då hade han ändå varit proffs redan.

Vad kan kedjan med Jens Lööke, Albin Lundin och Jonathan Dahlén komma att betyda för Timrå kommande säsong?
– Oerhört mycket såklart. Timrå måste även ha något rimligt på backsidan ytterligare, vilket jag tycker att de börjar få, men den kedjan i sig kan ta Timrå till topp fyra genom sin produktion.
– Björklöven har haft kedjor som kunnat ta deras lag till etta eller tvåa i Hockeyallsvenskan. Kedjan med Lööke, Lundin och Dahlén kan ta Timrå till, som jag sa, topp fyra oavsett hur andra kedjorna levererar.
– Det är såklart en gudagåva för en klubb som utan den kedjan lika gärna kan vara sexa, sjua eller åtta i ranking. Jag tycker helt enkelt att den kedjan håller en god SHL-klass.

Jonathan Dahlén – både syndabock och hjälte mot Västervik.Jonathan Dahlén.Foto: Bildbyrån/Pär Olert

Går det att sätta fingret på vad Kent ”Nubben” Norberg gör för att få unga spelare att stanna i klubben, men även hela tiden kunna knyta till sig starka nyförvärv?
– Jag har aldrig lärt känna ”Nubben”, men jag känner ”Giffarnas” (Sundsvall) sportchef, Urban Hagblom. Lokalt jämförs de båda med varandra. Man har sedan Brynäs och Thure Wickbergs dagar hört det här med att se individen, hur de kommer trivas på orten, var de ska bo och allt det där. Jag tror att ”Nubben” också har den där förmågan.
– Samma sak hör man kring många sportchefer, men möjligen står ”Nubben” ut med den här förmågan i sin yrkesgrupp.
– Egentligen är det bara ”Kolan” (Mattias Karlsson) som sågat Timrå och ”Nubben” i modern tid. Nästan inga andra. ”Nubben” och Timrå måste ändå ha en klar begåvning i att ta hand om spelare jämfört med en del andra klubbar i Hockeyallsvenskan och även SHL-klubbar. 

"GRÄT ÖVER ATT SEBASTIAN OHLSSON LÄMNADE"

Timrå får ett väldigt starkt nyförvärv från Södertälje i Christopher Liljewall, vad tror du han kommer att betyda?
– En sådan anfallare var väldigt nyttigt att få in. Jag grät lite lätt över att Sebastian Ohlsson lämnade. Inte minst på det sätt allt gick till.
– I och med Liljewall uppstår det direkt en riktigt, riktigt stark kedja till. Nu har jag inte sett Liljewall jättemycket, men min bild av honom att han också är en spelare som avgör en viktiga playoff eller kvalmatcher, men på ett helt annat sätt än Dahlén. Värvningen av honom kändes väldigt bra. Över huvud taget tycker jag att anfallet känns så bra jag någonsin kunnat hoppas.
– Fortfarande har jag en fantasi om en spelade back till, men i och med att Liljewall kom in så tycker jag nästan Timrå är i mål på anfallssidan även om det fattas några spelare. Min känsla är att oavsett vad som händer med sista platserna så kommer det bli bra. 

Jacob Johansson.
Jacob Johansson. Foto: Ronnie Rönnkvist

Kan Jacob Johansson axla Victor Brattströms mantel i kassen?
– Samma sak där, att jag har sett Jacob Johansson så pass lite. Jag vill ändå tro att han ska klara det i Hockeyallsvenskan. Brattström visade sig vara en väldigt bra hockeyallsvensk målvakt. Tyvärr fick han aldrig riktigt chansen under Timrås SHL-säsong. Enligt mig är en av anledningarna till att Timrå åkte ur att Brattström inte fick stå redan då.
– Brattström är inte riktigt testad i SHL, medan Jakob Johansson spelade 23 av Linköpings matcher senaste säsongen. Nu var inte Linköping så väldigt bra, men det låter stabilt och det känns som han är starkare än Adam Ohre och är en uppenbar förstamålvakt. Däremot är han inte lika mycket förstamålvakt som Brattström var inför förra säsongen.
– Jag hade ändå fantiserat om något annat alternativ, men nu när han väl är i Timrå har jag övertygat mig själv om att han är tillräckligt bra för att spela i ett topplag i Hockeyallsvenskan. 

Med tanke på att flera lag storsatsar, hur ser du då på Timrås möjligheter att ta steget upp i SHL?
– Jag upplever fortfarande att ”Löven” är nummer ett på rankingen. Sedan sätter jag Timrå som tvåa. Jag räknar med att Modo till sista ska få ett starkt lag. AIK känns farliga, Södertälje, Västerås…
– Jag tycker Timrå ändå är tvåa jämte Modo precis som förra säsongen. Förhoppningsvis övervärderar jag Björklöven. Jag trodde inte att dom skulle vara så pass klara ettor förra säsongen så jag inte ska inte alls kalla mig expert där eftersom jag trodde Björklöven, Modo och Timrå skulle vara jämnstarka då.

Vem tror du får sitt genombrott i Timrå kommande säsong?
– Backen Marcus Hardegård. Från det att jag tyckte det var ett skämt och jag blev förbannad över att han blev uttagen till att han känns som en riktigt, riktigt stark kandidat att bli en storback. Jag säger Hardegård.


FAKTA

Nya spelare i Timrå så här långt

  • Jakob Johansson, mv, Linköping
  • Per Svensson, b, Kloten
  • Christopher Liljewall, c, Södertälje
  • Hugo Reinhardt, fw, American International College
Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
måndag 05 december
19:00 Linköping - AIK SDHL
19:00 SDE - Djurgården SDHL
tisdag 06 december
01:00 New York Rangers - St Louis Blues NHL
01:00 Philadelphia Flyers - Colorado Avalanche NHL
01:00 Boston Bruins - Vegas Golden Knights NHL
02:30 Edmonton Oilers - Washington Capitals NHL
03:00 Calgary Flames - Arizona Coyotes NHL
04:30 Vancouver Canucks - Montreal Canadiens NHL
19:05 Luleå - Jukurit Champions Hockey League
onsdag 07 december
01:00 Pittsburgh Penguins - Columbus Blue Jackets NHL
01:00 New Jersey Devils - Chicago Blackhawks NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - Detroit Red Wings NHL
01:00 Ottawa Senators - Los Angeles Kings NHL
01:30 New York Islanders - St Louis Blues NHL
02:00 Winnipeg Jets - Florida Panthers NHL
02:30 Dallas Stars - Toronto Maple Leafs NHL
04:00 Anaheim Ducks - Carolina Hurricanes NHL
04:00 Seattle Kraken - Montreal Canadiens NHL
19:00 Almtuna - Kristianstad Hockeyallsvenskan
19:00 Östersund - Djurgården Hockeyallsvenskan
19:00 Modo - Södertälje Hockeyallsvenskan
19:00 Västervik - AIK Hockeyallsvenskan
19:00 BIK Karlskoga - Tingsryd Hockeyallsvenskan
19:00 Vita Hästen - Västerås Hockeyallsvenskan
19:00 Mora - Björklöven Hockeyallsvenskan
19:30 Djurgården - Linköping SDHL
torsdag 08 december
01:00 Philadelphia Flyers - Washington Capitals NHL
01:30 Columbus Blue Jackets - Buffalo Sabres NHL
02:00 Calgary Flames - Minnesota Wild NHL
03:00 Colorado Avalanche - Boston Bruins NHL
03:30 Edmonton Oilers - Arizona Coyotes NHL
04:00 Vegas Golden Knights - New York Rangers NHL
04:30 San Jose Sharks - Vancouver Canucks NHL
19:00 HV 71 - Örebro SHL
19:00 Frölunda - Oskarshamn SHL
19:00 Färjestad - Linköping SHL
19:00 Malmö - Skellefteå SHL
19:00 Timrå - Brynäs SHL
19:00 Luleå - Leksand SHL
19:00 Rögle - Växjö SHL
fredag 09 december
01:00 Toronto Maple Leafs - Los Angeles Kings NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - Nashville Predators NHL
01:30 Florida Panthers - Detroit Red Wings NHL
02:00 St Louis Blues - Winnipeg Jets NHL
02:30 Dallas Stars - Ottawa Senators NHL
19:00 BIK Karlskoga - Vita Hästen Hockeyallsvenskan
19:00 Kristianstad - Västervik Hockeyallsvenskan
19:00 Djurgården - Östersund Hockeyallsvenskan
19:00 Björklöven - Västerås Hockeyallsvenskan
19:00 Linköping - HV 71 SHL
lördag 10 december
01:00 Columbus Blue Jackets - Calgary Flames NHL
01:00 Buffalo Sabres - Pittsburgh Penguins NHL
01:00 New Jersey Devils - New York Islanders NHL
01:00 Washington Capitals - Seattle Kraken NHL
02:30 Chicago Blackhawks - Winnipeg Jets NHL
03:00 Edmonton Oilers - Minnesota Wild NHL
03:00 Colorado Avalanche - Winnipeg Jets NHL
03:30 Arizona Coyotes - Boston Bruins NHL
04:00 Anaheim Ducks - San Jose Sharks NHL
04:00 Vegas Golden Knights - Philadelphia Flyers NHL
12:00 Luleå - Leksand SDHL
15:15 Rögle - Skellefteå SHL
15:15 Timrå - Leksand SHL
15:30 AIK - HV 71 SDHL
16:00 Modo - Brynäs SDHL
18:00 Oskarshamn - Örebro SHL
18:00 Brynäs - Växjö SHL
18:00 Färjestad - Frölunda SHL
18:00 Södertälje - Mora Hockeyallsvenskan
18:00 Luleå - Malmö SHL
19:30 Nashville Predators - Ottawa Senators NHL
19:45 Kloten - Servette National League
20:00 Dallas Stars - Detroit Red Wings NHL
22:30 Tampa Bay Lightning - Florida Panthers NHL
söndag 11 december
01:00 Pittsburgh Penguins - Buffalo Sabres NHL
01:00 Montreal Canadiens - Los Angeles Kings NHL
01:00 Toronto Maple Leafs - Calgary Flames NHL
01:30 New York Islanders - Carolina Hurricanes NHL
04:00 Vancouver Canucks - Minnesota Wild NHL
15:30 Luleå - Brynäs SDHL
16:00 Modo - Leksand SDHL
21:00 St Louis Blues - Colorado Avalanche NHL
00:00 Florida Panthers - Seattle Kraken NHL
00:00 Columbus Blue Jackets - Los Angeles Kings NHL
måndag 12 december
01:00 Winnipeg Jets - Washington Capitals NHL
01:00 Arizona Coyotes - Philadelphia Flyers NHL
02:00 Vegas Golden Knights - Boston Bruins NHL
19:00 Västervik - Modo Hockeyallsvenskan
tisdag 13 december
01:00 Pittsburgh Penguins - Dallas Stars NHL
01:00 Montreal Canadiens - Calgary Flames NHL
01:00 New York Rangers - New Jersey Devils NHL
01:30 Ottawa Senators - Anaheim Ducks NHL
02:00 Minnesota Wild - Edmonton Oilers NHL
02:00 St Louis Blues - Nashville Predators NHL
19:00 Djurgården - Vita Hästen Hockeyallsvenskan
19:05 Frölunda - Skellefteå Champions Hockey League

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten