Sök
Jay Downton i mitten med två av fjolårets svenska Edmontonresenärer, Gunnar och Martin från Piteå.
Foto: OilersNation.com
NHL-resor 2020

Edmonton välkomnar er med öppna armar: "Vill visa att det är en fantastisk stad"

Den 22-29 mars nästa år anordnar hockeysverige.se i samarbete med OilersNation en NHL-resa till Edmonton. Här förklarar OilersNations grundare och delägare Jay Downton vad som är så speciellt med Edmonton – och varför just Du bör följa med och se Oilers live i Rogers Place.

"Hej!
Mitt namn är Jay Downton och jag är en av grundarna bakom OilersNation.com och The Nation Network. Det är också jag som är värd för NHL-resan till Edmonton i mars. 

Vi startade OilersNation, ett media- och livstilsföretag med inriktning mot fans, på grund av vår kärlek för hockeyn och närmare bestämt Edmonton Oilers. Vårt fokus har alltid legat på att försöka bygga ett community för passionerade hockeyfans och interagera med dem via webben, sociala medier, olika tillställningar och resor. Förra året hade vi äran att ta emot 25 svenskar i Edmonton under sju dagar. Det var otroligt roligt och minnesvärt både för våra gäster och oss som arrangörer. Nu ska vi göra om det här i mars och jag ser fram emot att få visa upp vår stad och inte minst vårt, just nu, framgångsrika hockeylag för er.

img-4318-5-1-1570542477.jpg

Vad är det då som är speciellt med Edmonton? Vad är det som gör staden unik jämfört med andra NHL-städer?

För det första är Edmonton en liten stad med NHL-mått mätt. Men det är samtidigt en stad med en otrolig passion för ishockey. HOCKEY ÄR LIVET. Här i Edmonton är downtown alltid upplyst i oranget och blått på matchdagar och man kan liksom känna på människors energi och förväntan inför matchen att något är på gång att hända. 

Hockey är verkligen något som sluter hela staden samman och det är något jag inte tror att man kan uppleva i andra hockeymarknader. Barerna och restaurangerna börjar fyllas med folk vid fyratiden, det är då den verkligen anspänningen börjar komma. Alla pratar om de hetaste spelarna, vad de har för förväntningar och hur de tror att matchen kommer att sluta. Oilers är liksom invävda i vår kultur. När det går bra för laget är vi glada, när det går dåligt är vi ledsna.

Förresten, nämnde jag att vi har en skinande ny arena i Rogers Place? Och att vi får se världens bästa spelare, Connor McDavid? Det är en ära för oss som Edmontonbor att kunna se honom i varje match.

Jay med Jacob som var med på fjolårets resa till Edmonton.Jay med Jacob som var med på fjolårets resa till Edmonton.Foto: OilersNation.com

Vad kan ni som gäster förvänta er i Edmonton?

Jo, ni kan förvänta er att hela Edmonton välkomnar er med öppna armar. Ert hotell ligger centralt, alldeles intill Rogers Place där allt det roliga sker. Här finns fantastiska restauranger, schyssta barer, shopping och naturen bara några fotsteg bort. Jag själv och vårt OilersNation-team kommer hela tiden att finnas tillgängligt för att ger den autentiska Edmonton-upplevelsen och vara till hands om det är något de kan bistå med.

Under resan kommer Edmontons turistbyrå att stå värd för en fin middag på en av Edmontons coola restauranger. Vi kommer även att få möjlighet att gå på en morgonvärmning och se spelarna göra sig redo för en av matcherna.

Vad betyder det för oss Edmontonbor att få besök från Sverige då?

Eftersom vi bor i en liten stad rätt långt norrut har vi en slags mentalitet av att vara isolerade från resten av världen. Så varje gång vi får långväga gäster blir vi lite konfunderade och undrar "varför Edmonton?" Jag tror det är därför vi är väldigt måna om att vara gästvänliga. Vi vill visa för folk att Edmonton är en fantastiskt stad och hoppas att ryktet ska sprida sig utanför stadens gränser.

Tajmingen för ert besök kunde inte vara bättre. Just nu, efter Oilers starka start på säsongen, är folk alldeles överväldigade. Hela staden är elektrisk när det går bra för laget, för att inte prata om när det närmar sig slutspel. Nu när Connor och Leon Draisaitl spelar magisk hockey är vi övertygade om att Oilers ska ta sig dit.

Hur som helst... Vi ser fram emot att träffa er och visa upp vår underbara stad!
Varmt välkomna!"

Jay DowntonRESEINFORMATION

Årets resa pågår mellan den 22 och 29 mars, då våren förhoppningsvis har nått Edmonton. 

I resepaketet ingår:

* Flygbiljetter Stockholm-Edmonton, tur och retur.

* Sex nätter på Crash Hotel ett stenkast från Rogers Place.

* Biljetter till Edmonton-Anaheim (23 mars), Edmonton-Colorado (25 mars) och Edmonton-San José (27 mars).

* Transport till och från flygplatsen i Edmonton.

* En middag på en av Edmontons hetaste restauranger, där Edmontons turistbyrå är vänlig nog att stå för alla utgifter.

* En Oilersnation-keps.

* Ett års gratis abonnemang på Hockeysverige Plus.

* Svensk reseledare i form av hockeysverige.ses chefredaktör Uffe Bodin.

Pris: ca 21 800 kronor för del i dubbelrum, ca 24 800 kronor för enkelrum*.
* Om du reser själv kan vi försöka hitta någon annan ensamresenär att dela ett dubbelrum med.
Kontakta oss om så är fallet: uffe.bodin@hockeysverige.se

Observera att priserna på Oilersnations sajt anges i kanadensiska dollar.

BOKA RESAN TILL EDMONTON – KLICKA HÄR


Flygdetaljer:  

KL 1108  22MAR Stockholm – Amsterdam    1110A   115P 

KL  675   22MAR Amsterdam – Edmonton    230P   430P 


KL 9573  28MAR Edmonton – Toronto   115P   658P 

KL  696   28MAR Toronto – Amsterdam    1055P  1205P+   

KL 1115  29MAR Amsterdam – Stockholm   240P   440P

För frågor, kontakta Uffe Bodin: uffe.bodin@hockeysverige.se

Den här artikeln handlar om:

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till XXXOm du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via XXXPå Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via XXX

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten