181219 Djurgårdens tränare Alana Blahoski pratar med spelare under en Time-Out under ishockeymatchen i SDHL mellan Djurgården och AIK den 19 december 2018 i Stockholm. Foto: Dennis Ylikangas / Bildbyrån / Cop 253 …
SDHL 1

Triss i nordamerikanskor till Djurgården

ANNONS

Djurgården förstärker sin SDHL-trupp. I dag presenterade klubben tre nordamerikanska spelare inför nästa säsong. 

Det handlar om Samantha Ridgewell, Dominique Kremer och Sarah Bujold som alla tre kommer från spel på universitetsnivå. Ridgewell är målvakt. Kremer back medan Bujold är forward. Bujold har fyra säsonger bakom sig i Xavier University där hon blivit uttagen i First All Star Team två gånger. Hon har även varit nominerad till BLG Award, som delas ut till toppidrottare i Kanada.
– Sarah är en hårt jobbande forward med bra fart. Hon är också med i kanadensiska landslagets ”player pool”,säger Djurgårdens huvudtränare Alana Blahoski till klubbens hemsida

 

Den här artikeln handlar om: