Cory Schneider hade ingen rolig afton.
Tampa Bay

En lektion i jävelskap när allt gick fel: ”Svårt när din målvakt ger bort matchen”

ANNONS

Jesper Bratt missade inledningen av säsongen på grund av skada. I sin nionde match för säsongen kom inatt det första målet. Tyvärr för svenskens del blev det förlust för New Jersey mot Tampa med 5-2. En förlust som kom genom att allt studsade mot Devils.

New Jersey har haft det tufft på bortaplan den här säsongen och inte blev det bättre av att de redan efter 9:15 borta mot Tampa låg under med 3-0. Efter 20 minuter var ställningen 4-1.
— Det är svårt när din målvakt ger bort matchen under den första perioden. Det är inte rättvist för mina lagkamrater. Det här laget är svårt att möta i deras egen byggnad. Att ge dem  4-1 … det är bara en besvikelse för mig, sa den olycklige målvakten Cory Schneider till nhl.com efter matchen.

SE ETT AV MISSTAGEN HÄR:

Målvakten fick stå kvar mellan stolparna och fick se en puck gå förbi sig i den andra perioden. En dråplig sådan då det var backen Sami Vatanen som skulle rensa i egen zon, men det bar sig inte bättre än att han gjorde självmål. Ett mål som Tampas Brayden Point krediterades för.

SE SJÄLVMÅLET HÄR:

Jesper Bratt kunde i den tredje perioden ge Devils lite hopp med sin 5-2-reducering. Bratt som missade inledningen av NHL-säsongen efter att han dagen innan premiären av Göteborg fick en puck i ansiktet. Efter fem assist på åtta matcher fick han äntligen spräcka målnollan i den nionde. Men det skulle inte räcka hela vägen mot Tampa som kunde vinna.

Brayden Point gjorde två mål och en assist för Tampa och har på de sex senaste matcherna gjort åtta mål och fyra assist.

Tampa Bay Lightning – New Jersey Devils 5-2 (4-1,1-0,0-1)

Tampa: Brayden Point (2), Alex Killorn, Tyler Johnson, Cedric Paquette
New Jersey: Stefan Noesen, Jesper Bratt

SE HÖJDPUNKTERNA FRÅN MATCHEN HÄR:

Den här artikeln handlar om: