Ebba Berglund
SDHL

Hon kritiserar uppståndelsen kring Modos ojämställdhet: ”Skulle belyst vilka stora steg vi tagit”

Modo hamnade i rampljuset efter att ha gett hyrsebidrag till killarna på deras hockeygymnasium – men inte tjejerna. Ebba Berglund var en av de som drabbades, men väljer att försvara Modo.
– Jag tycker att det var orättvist att det här kom just när Modo håller på att jobba som bäst med dom här bitarna, säger hon till hockeysverige.se.

Det fullkomligt rasar in nyförvärv till Linköping. Senaste i raden är världsspelaren Lara Stalder och den 17-åriga italienska backen Nadia Mattivi. Sedan tidigare har LHC även gjort klart med Emma Murén från Brynäs och Moa Wernblom från Modo. Men det stannar inte där. Sportchefen Kim Martin Hasson har även plockat in landslagsbacken Ebba Berglund som även hon kommer från Modo.

Ebba Berglund, 19, debuterade i Modos A-lag säsongen 2014/15 och har sedan dess utvecklats i rekordfart. Säsongen hon klev upp i A-laget tog sig Modo till final. Säsongen därpå får hon chansen av Ylva Lindberg i JVM och förra säsongen plockade Leif Boork med henne i Damkronorna.
– Jag tycker själv att jag har gått från att vara en mer defensiv back till att utveckla mitt tvåvägsspel och vågar vara med mer i anfallen. Jag vågar även ta en roll mer än att bara spela utefter den backpartner jag spelar med. Idag känns det som jag har hittat min spelstil, säger den nyblivne Linköpingsspelaren till hockeysverige.se.

Hur har du nått dit?
– Bland annat har jag haft mycket hjälp av tränarna, men jag har även kollat mycket på video och så vidare. Sedan har jag spelat mycket med Johanna Olofsson och har fostrats en del av henne.

Med tanke på att du svarade för fem mål och totalt åtta poäng förra säsongen mot noll säsongen dessförinnan, gav nya tränaren Jens Öhman dig en annan roll jämfört med den du hade under Mikael Nilssons ledning?
– Det var inte jättestor skillnad. Förra säsongen fick jag delta lite mer i det offensiva, spela lite powerplay och så vidare.
– Jag skulle nog säga att det var mer att jag utvecklade mitt offensiva spel vilket gjorde att Jens kunde använda det mer än vad Micke kunde.

En annan viktig del i Ebba Berglunds utveckling är hennes fina insats i JVM 2016 under Ylva Lindberg och Madeleine Östlings ledning.
– Den turneringen var väldigt viktig för mig. Det var ett miljöombyte och jag fick en liten annan roll än den jag hade hemma i klubblaget där vi hade alla meriterade backar och spelare redan.
– Nu fick jag en chans att ta för mig lite extra samtidigt som vi mötte dom lag vi gjorde och jag fick spela med dom fantastiska spelarna som vi hade. Jag tror att det bara var positivt för min utveckling.

Du är ganska fysisk i din spelstil, passade den bra in under JVM då ni fick möta lag som Kanada och USA?
– Dom går väldigt hårt på mål, allt ska ju in på kassen så det tycker jag absolut att jag hade nytta av.
– Framförallt tyckte jag att det var stor skillnad att möta Kanada och USA på juniorsidan. Där var dom väldigt utmärkande. Sedan fick jag spela med Damkronorna mot Finland och jag tyckte att även dom var svåra att möta.

Hur gick tankarna då Leif Boork kallade dig till landslagsspel med Damkronorna förra säsongen?
– Det var jättespännande. Klart att jag var lite nervös, men det kändes som att när jag nu fick chansen så var det bara att ta den.
– Vi mötte Finland i debuten och jag tycker att det gick helt okej. Klart att det var mycket nerver som spelade in, men det kändes ändå bra samtidigt som alla i laget tog hand om mig bra så jag verkligen fick känna att jag var en i gruppen.

Ebba Berglund är fostrad i Modo och när hon kom upp i A-laget spelade laget, som sagt var, final. Årets säsong slutade med att laget åkte ur i kvartsfinal mot HV71 efter 2-0 i matcher. Laget dräneras dessutom hela tiden på spelare och inför kommande säsong har bland annat spelare så som Moa Wernblom, Nathalie Ferno och Ebba Berglund lämnat Örnsköldsvik.
– Vi har haft lite tränarbyten vilket jag tycker har varit bra och gynnat laget och gruppen. Sedan tror jag att det är många som letar lite nya äventyr och vill ta nästa steg efter att ha varit i Modo rätt länge.
– Nu kan jag bara tala för mig och Moa som går till Linköping, vi har college om två år. Vi känner att det kan ha varit bra att ha bott hemifrån innan dess. Samtidigt vet jag att Linköping är en jättebra förening med bra tränare och konkurrenskraftigt lag. Det är handlar också om det personliga planet, att få chansen att utveckla det inför college.

Vart ska du gå någonstans?
– På RPI där Lovisa Selander, målvakten, redan är.

Ebba Berglund, till höger, efter vinsten i Stålbucklan 2014.

I våras var det en väldig uppståndelse kring Modo då det framkom att herrspelarna på juniorsidan i klubben fick hyresbidrag till skillnad mot damerna. Något som fick lite snedvridna proportioner enligt Berglund.
– Jag tycker vi istället ska se på alla möjligheter vi har fått. Klart att det finns skillnader, så är det hos alla.
– Det jag tycker att man skulle belyst är vilka otroligt stora steg vi har tagit och hur mycket bättre vi faktiskt får det hela tiden. Men även att Modo aktivt jobbar med den här frågan. Jag tycker att det var orättvist att det här kom just när Modo håller på att jobba som bäst med dom här bitarna. Modo jobbar aktivt med det här och det måste man ge klubben också.

Var det här något ni generellt kände inom gruppen då frågan lyftes fram i media?
– Jag tror att hela gruppen var överens om att det här inte var något man ska haka upp sig på, att damerna och herrarna har lite olika förutsättningar. Det här var inget som vi fokuserade på i vår grupp.

Fick ni ekonomiska ersättningar i Modo eller hur har det fungerat där?
– Det är skillnad från spelare till spelare. Tillexempel, vi som vill åka till college får inte ta emot någon ersättning. På så vis är det lite olika beroende på vad man har för mål och vill i framtiden. Men det finns absolut ersättningar i Modo.

Nu valde alltså den 19-åriga landslagsbacken att ge sig ut på ett nytt äventyr. Ny klubbadress blev Linköping.
– Linköping kändes som en väldigt bra förening med en bra tränade i ”Madde” (Östling). Vi hade henne som assisterande coach på JVM så jag kände till henne sedan tidigare. Dessutom är det många i laget som jag har spelat med tidigare.
– När jag fick den här chansen ville jag verkligen ta den. Det kändes som att det var rätt för mig. Linköping är en väldigt fin stad och så vidare så jag tror verkligen att det här kommer att passa mg.

Vad vet du om organisationen kring Linköping med sportchefen Kim Martin Hasson i spetsen?
– Jag vet att Kim tar väldigt väl hand om sina spelare. Sedan pratade jag lite med Emma Murén som också ska dit. Dessutom har jag haft kontakt med Moa Viklund som spelade i Modo tidigare. Som jag sa tidigare har Linköping dessutom en bra och kompetent tränare i ”Madde”.

Blir det jobb för dig i Linköping eller kommer då gå i skola?
– Det ser ut som att jag ska få ett jobb på en förskola eller likande. Där hjälper Kim mig att fixa det, avslutar Ebba Berglund som även tillägger att ett av hennes mål med säsongen i Linköping är att få vara med och slåss om guldet.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
lördag 03 december
14:30 Leksand - SDE SDHL
15:15 HV 71 - Rögle SHL
15:15 Brynäs - Frölunda SHL
15:15 Färjestad - Timrå SHL
15:15 Örebro - Malmö SHL
18:00 Oskarshamn - Leksand SHL
18:00 Växjö - Luleå SHL
18:00 Skellefteå - Linköping SHL
19:30 HV 71 - Luleå SDHL
19:45 Zürich - Bern National League
20:00 Minnesota Wild - Anaheim Ducks NHL
söndag 04 december
01:00 Detroit Red Wings - Vegas Golden Knights NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - Toronto Maple Leafs NHL
01:00 Boston Bruins - Colorado Avalanche NHL
01:00 Pittsburgh Penguins - St Louis Blues NHL
01:00 Ottawa Senators - San Jose Sharks NHL
01:00 Edmonton Oilers - Montreal Canadiens NHL
01:00 Philadelphia Flyers - New Jersey Devils NHL
01:30 New York Islanders - Chicago Blackhawks NHL
04:00 Vancouver Canucks - Arizona Coyotes NHL
04:00 Calgary Flames - Washington Capitals NHL
04:00 Seattle Kraken - Florida Panthers NHL
04:30 Los Angeles Kings - Carolina Hurricanes NHL
15:00 Leksand - AIK SDHL
15:00 AIK - Modo Hockeyallsvenskan
15:00 Almtuna - Tingsryd Hockeyallsvenskan
21:00 Winnipeg Jets - Anaheim Ducks NHL
21:00 Dallas Stars - Minnesota Wild NHL
00:00 Columbus Blue Jackets - Detroit Red Wings NHL
måndag 05 december
01:00 Buffalo Sabres - San Jose Sharks NHL
01:30 New York Islanders - Chicago Blackhawks NHL
19:00 Linköping - AIK SDHL
19:00 SDE - Djurgården SDHL
tisdag 06 december
01:00 New York Rangers - St Louis Blues NHL
01:00 Philadelphia Flyers - Colorado Avalanche NHL
01:00 Boston Bruins - Vegas Golden Knights NHL
02:30 Edmonton Oilers - Washington Capitals NHL
03:00 Calgary Flames - Arizona Coyotes NHL
04:30 Vancouver Canucks - Montreal Canadiens NHL
19:05 Luleå - Jukurit Champions Hockey League
onsdag 07 december
01:00 Pittsburgh Penguins - Columbus Blue Jackets NHL
01:00 New Jersey Devils - Chicago Blackhawks NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - Detroit Red Wings NHL
01:00 Ottawa Senators - Los Angeles Kings NHL
01:30 New York Islanders - St Louis Blues NHL
02:00 Winnipeg Jets - Florida Panthers NHL
02:30 Dallas Stars - Toronto Maple Leafs NHL
04:00 Anaheim Ducks - Carolina Hurricanes NHL
04:00 Seattle Kraken - Montreal Canadiens NHL
19:00 BIK Karlskoga - Tingsryd Hockeyallsvenskan
19:00 Östersund - Djurgården Hockeyallsvenskan
19:00 Modo - Södertälje Hockeyallsvenskan
19:00 Västervik - AIK Hockeyallsvenskan
19:00 Vita Hästen - Västerås Hockeyallsvenskan
19:00 Almtuna - Kristianstad Hockeyallsvenskan
19:00 Mora - Björklöven Hockeyallsvenskan
19:30 Djurgården - Linköping SDHL
torsdag 08 december
01:00 Philadelphia Flyers - Washington Capitals NHL
01:30 Columbus Blue Jackets - Buffalo Sabres NHL
02:00 Calgary Flames - Minnesota Wild NHL
03:00 Colorado Avalanche - Boston Bruins NHL
03:30 Edmonton Oilers - Arizona Coyotes NHL
04:00 Vegas Golden Knights - New York Rangers NHL
04:30 San Jose Sharks - Vancouver Canucks NHL
19:00 HV 71 - Örebro SHL
19:00 Frölunda - Oskarshamn SHL
19:00 Färjestad - Linköping SHL
19:00 Malmö - Skellefteå SHL
19:00 Timrå - Brynäs SHL
19:00 Luleå - Leksand SHL
19:00 Rögle - Växjö SHL
fredag 09 december
01:00 Toronto Maple Leafs - Los Angeles Kings NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - Nashville Predators NHL
01:30 Florida Panthers - Detroit Red Wings NHL
02:00 St Louis Blues - Winnipeg Jets NHL
02:30 Dallas Stars - Ottawa Senators NHL
19:00 BIK Karlskoga - Vita Hästen Hockeyallsvenskan
19:00 Kristianstad - Västervik Hockeyallsvenskan
19:00 Djurgården - Östersund Hockeyallsvenskan
19:00 Björklöven - Västerås Hockeyallsvenskan
19:00 Linköping - HV 71 SHL
lördag 10 december
01:00 Washington Capitals - Seattle Kraken NHL
01:00 New Jersey Devils - New York Islanders NHL
01:00 Columbus Blue Jackets - Calgary Flames NHL
01:00 Buffalo Sabres - Pittsburgh Penguins NHL
02:30 Chicago Blackhawks - Winnipeg Jets NHL
03:00 Colorado Avalanche - Winnipeg Jets NHL
03:00 Edmonton Oilers - Minnesota Wild NHL
03:30 Arizona Coyotes - Boston Bruins NHL
04:00 Vegas Golden Knights - Philadelphia Flyers NHL
04:00 Anaheim Ducks - San Jose Sharks NHL
12:00 Luleå - Leksand SDHL
15:15 Rögle - Skellefteå SHL
15:15 Timrå - Leksand SHL
15:30 AIK - HV 71 SDHL
16:00 Modo - Brynäs SDHL
18:00 Luleå - Malmö SHL
18:00 Oskarshamn - Örebro SHL
18:00 Brynäs - Växjö SHL
18:00 Färjestad - Frölunda SHL
18:00 Södertälje - Mora Hockeyallsvenskan
19:30 Nashville Predators - Ottawa Senators NHL
20:00 Dallas Stars - Detroit Red Wings NHL
22:30 Tampa Bay Lightning - Florida Panthers NHL

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten