AIK:s guldlag från 1984.
SHL

AIK:s guldgossar firade finalsegern mot Djurgården — 32 år senare

Det var 32 år sedan de grejade SM-guldet genom att vinna finalen mot ärkerivalen Djurgården i tre raka matcher. I onsdags samlade AIK Hockey sitt guldlag från 1984 på Hovet. Hockeysverige.se var på plats och följde med spelarna ned längs minnenas allé.

JOHANNESHOV (HOCKEYSVERIGE.SE)
Säsongen 1983/84 vann AIK sitt senaste SM-guld i ishockey på herrsidan. I tre raka finalmatcher besegrade man Djurgården. Innan finalen hade AIK slagit ut Södertälje i semifinal, även det i tre raka matcher. Den tredje och sista semifinalen mot SSK vann man med 11-1 (!)

Åter till finalerna och ”tankemötet” mellan AIK:s Per Bäckman och Djurgårdens Leif Boork. Det blev en ”tresettare” där laget från Kungliga Djurgården egentligen var chanslöst. Första mötet vann AIK med 5-2. Per-Erik Eklund gjorde två mål, Roffe Ericsson, Roger Lindström och Uffe Isaksson ett var. Djurgårdens mål gjordes av Björn Carlsson och Håkan Södergren. Andra finalen vann AIK med 2-0, målskyttar: Ulf Isaksson och Björn Hellman. Slutresultatet i den tredje och sista finalen blev 4-1 efter AIK mål av Per-Erik Eklund, två, Tomas Nord och Roger Lindström. Håkan Eriksson nätade för Djurgården.

Sedan finalen för snart 32 år sedan hade inte det här lagets träffats alla på en gång. Men på initiativ av Mats Ulander och Mats Thelin samlade man ihop gänget i samband med den allsvenska seriefinalen mellan AIK och Tingsryd i onsdags. Hockeysverige.se var på Hovet och passade på att ställa några frågor till dessa legendarer som var på plats, frågor som väckte nostalgiska känslor hos dom flesta.

2. Mats Thelin
— Jag spelade inte finalen eftersom jag var skadad då jag hade gjort mig illa i semifinalen mot Södertälje. Att sitta på läktaren och följa finalen var riktigt trist. Speciellt eftersom vi slaktade Djurgården och vann med 3-0 i matcher. Det roliga var att ”Boorken” skickade ut Djurgården innan finalerna och springa med blyvästar, antagligen för att profilera sig själv. När dom sedan mötte oss var dom helt slut.

5. Jan Eriksson
— Vi hade verkligen jättekul tillsammans och det var grunden. Det som skapade den här känslan i laget var sammansättningen av personligheterna. Det räcker att titta på Hessel, Lehmann och Leidborg, dom kan ju skapa vilken stämning som helst.  

6. Hans Cederholm
— Vi tyckte om att tävla. Oavsett om det var sommarträningen eller vad det nu var så var det tävling hela tiden och alla tyckte om det. Vi var lite olika gäng som höll ihop i olika generationer. Då ville vi alltid vinna mot dom som var lite äldre och på så vis blev det tävling jämt.

7. Bo Ericson (C)
— Det roligaste minnet är ändå att vi lyckades slå Djurgården i tre raka matcher. Det var extra kul att det var just Djurgården. Mats Alba fick en lite krokig nästa i första matchen och Håkan Södergren fick två matchers avstängning. Då sa vi i laget att Håkan inte skulle få chansen att spela några mer matcher i finalen, men då var vi tvungna att vinna i tre raka och det gjorde vi.

8. Roger Lindström
— Vi var ett bra lag och hade en spelare som var tungan på vågen sett över hela säsongen. Per-Erik (Eklund) var ju fantastisk hela den säsongen plus att det var en rätt bra fighting på träningarna. Jag träffar dom här grabbarna någon gång varje år, men aldrig alla samtidigt så det här är en kväll jag kommer att minnas.

9. Mats Hessel
— Alla tre i vår kedja (Hessel, Eklund, Gradin) kände att vi visste var vi hade varandra utan att behöva prata så mycket. Sedan var alla tre så pass individuellt duktiga så vi gick på ”spirit”. Den som ledde kedjan måste jag nog säga var Per-Erik. Han var i alla fall den som var härföraren. Han var ju fantastiskt duktig och en av dom duktigaste spelare jag har spelat med.

11. Peter Gradin
— En del av dom här killarna träffar jag egentligen ganska ofta, eller rättare sagt när jag är här nere i Stockholm träffar jag några av dom. Några har jag inte sett sedan 1984. Det starkaste minnet från sista finalen är egentligen allt det som händer efteråt, allt med publiken, det var ett jäkla liv och i omklädningsrummet var det cigarrer och så vidare. 

12. Mats Ulander
— Finalerna var Per-Erik Eklunds genombrott. Han gjorde i matcherna mål ur nästan omöjliga lägen, vilket är något som jag kommer ihåg. Sedan hade vi en bra stämning i laget med många bollspelare mot ett ganska tungt Djurgården. Man tappade helt enkelt tempot mot oss det blev en överkörning.

13. Björn Hellman
— Jag fick avgöra andra matchen och så här efteråt är det mitt starkaste minne från finalerna. ”Riddarn” (Rolf Ridderwall) gnällde efter för att han inte tog pucken eftersom skottet inte var så hårt. Det räckte för att gå in i alla fall, svarade jag honom.


Uppifrån, från vänster: Mats Thelin, Jan Eriksson, Hans Cederholm, Bo Ericson, Roger Lindström, Mats Hessel, Peter Gradin, Mats Ulander & Björn Hellman.
Foton: Ronnie Rönnkvist

16. Rolf Ericsson
— Det unika med den här gruppen och som tog oss till SM-guldet skulle jag säga var sammanhållningen i laget. Det som skapade den kan jag tänka mig var personligheterna som vi hade i laget. Det fanns inget revirtänkande utan alla drog sitt strå till stacken. Sedan var Pelle (Bäckman) en mycket duktig ishockeytränare i mina ögon även om han var bestämd och ganska hård i nyporna.

18. Leif Holmgren
— Sista matchen mot Djurgården där vi vinner med 4-1 är höjdarminnet från finalserien. Jag kan egentligen plocka ut många bra minnen från den matchen, stämningen, atmosfären och allting runt matchen. Sedan hade jag bestämt mig för att sista finalen skulle bli min sista match i AIK. Nu blev det inte så eftersom jag hoppade in efter ett år och spelade igen. Ett annat minne jag har från sista finalen är att jag hade pucken sista 30 sekunderna.

22. Tommy Lehmann
— Jag tror att det här är det enda laget där träningarna varit hårdare än matcherna. Det var ett djuriskt tvåmål och väldigt viktigt att vinna så när det blev match kändes tempot lugnare. Vi var en del unga spelare som kom upp då och när man ser Leffe (Holmgren) och dom idag så ser dom rätt snälla ut, vilket dom inte var då. Leffe hälsade väl inte på tre år, jäkla grinollar (skratt) men nu är det kul att träffa dom.

24. Anders Wallin
— Klart att mitt bästa minne från den säsongen är finalmatcherna mot Djurgården och att vi vinner i tre raka. Anledningen till att vi vann tror jag var att vi hade ett väldigt bra lag under dom här åren och väldigt samkörda. Vi trivdes tillsammans, oavsett om det var en som var 20 eller 30 år så fungerade vi alla som grupp otroligt bra.

25. Gunnar Leidborg
— För mig som stockholmare var det något fantastiskt att det var just AIK och Djurgården som gick till final. Därför blev finalserien blev en liten besvikelse faktiskt eftersom det blev lite Åshöjdens BK då det blev 3-0 i matcher mellan AIK och Djurgården. Djurgården och vi hade varit dominerande i serien och anledningen tror jag att vi vann var för att dom ”peakade” lite fel och vi rätt.

28. Mats Alba
— Det var ett fantastiskt gäng och en salig blandning av äldre rutinerade spelare och unga grabbar. Vi hade en fantastisk laganda och en väldigt bra tränare. Pelle Bäckman är den bästa tränare jag haft och han var en i gänget kan man väl säga.

26. Jan Ericson
— AIK på den här tiden var ett riktigt jäkla bra lag. Många duktiga spelare där många var landslagsspelare. Jag hade lite otur, men jag kommer ihåg att jag började den säsongen väldigt bra. Sedan fick jag ett avslaget finger som tog lite tid att läka. Tyvärr satt jag på läktaren och såg finalmatcherna, men jag fick glädjas åt dom andras framgång.


Uppifrån från vänster: Rolf Ericsson, Leif Holmgren, Tommy Lehmann, Anders Wallin, Gunnar Leidborg, Mats Alba, Jan Ericson, Ronny Jansson & Rogga Andersson.
Foton: Ronnie Rönnkvist 

Ej på plats:
3. Ronny Jansson (Kom till Hovet senare)
14. Per-Erik Eklund
17. Michael Wikström
19. Per Martinelle
20. Tomas Nord

Avlidna
1. Peter Åslin
15. Ulf Isaksson
23. Hans Norberg

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 04 december
15:00 Leksand - AIK SDHL
15:00 Almtuna - Tingsryd Hockeyallsvenskan
15:00 AIK - Modo Hockeyallsvenskan
21:00 Winnipeg Jets - Anaheim Ducks NHL
21:00 Dallas Stars - Minnesota Wild NHL
00:00 Columbus Blue Jackets - Detroit Red Wings NHL
måndag 05 december
01:00 Buffalo Sabres - San Jose Sharks NHL
01:30 New York Islanders - Chicago Blackhawks NHL
19:00 Linköping - AIK SDHL
19:00 SDE - Djurgården SDHL
tisdag 06 december
01:00 New York Rangers - St Louis Blues NHL
01:00 Philadelphia Flyers - Colorado Avalanche NHL
01:00 Boston Bruins - Vegas Golden Knights NHL
02:30 Edmonton Oilers - Washington Capitals NHL
03:00 Calgary Flames - Arizona Coyotes NHL
04:30 Vancouver Canucks - Montreal Canadiens NHL
19:05 Luleå - Jukurit Champions Hockey League
onsdag 07 december
01:00 Pittsburgh Penguins - Columbus Blue Jackets NHL
01:00 New Jersey Devils - Chicago Blackhawks NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - Detroit Red Wings NHL
01:00 Ottawa Senators - Los Angeles Kings NHL
01:30 New York Islanders - St Louis Blues NHL
02:00 Winnipeg Jets - Florida Panthers NHL
02:30 Dallas Stars - Toronto Maple Leafs NHL
04:00 Anaheim Ducks - Carolina Hurricanes NHL
04:00 Seattle Kraken - Montreal Canadiens NHL
19:00 Almtuna - Kristianstad Hockeyallsvenskan
19:00 Östersund - Djurgården Hockeyallsvenskan
19:00 Modo - Södertälje Hockeyallsvenskan
19:00 Västervik - AIK Hockeyallsvenskan
19:00 BIK Karlskoga - Tingsryd Hockeyallsvenskan
19:00 Vita Hästen - Västerås Hockeyallsvenskan
19:00 Mora - Björklöven Hockeyallsvenskan
19:30 Djurgården - Linköping SDHL
torsdag 08 december
01:00 Philadelphia Flyers - Washington Capitals NHL
01:30 Columbus Blue Jackets - Buffalo Sabres NHL
02:00 Calgary Flames - Minnesota Wild NHL
03:00 Colorado Avalanche - Boston Bruins NHL
03:30 Edmonton Oilers - Arizona Coyotes NHL
04:00 Vegas Golden Knights - New York Rangers NHL
04:30 San Jose Sharks - Vancouver Canucks NHL
19:00 HV 71 - Örebro SHL
19:00 Frölunda - Oskarshamn SHL
19:00 Färjestad - Linköping SHL
19:00 Malmö - Skellefteå SHL
19:00 Timrå - Brynäs SHL
19:00 Luleå - Leksand SHL
19:00 Rögle - Växjö SHL
fredag 09 december
01:00 Toronto Maple Leafs - Los Angeles Kings NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - Nashville Predators NHL
01:30 Florida Panthers - Detroit Red Wings NHL
02:00 St Louis Blues - Winnipeg Jets NHL
02:30 Dallas Stars - Ottawa Senators NHL
19:00 BIK Karlskoga - Vita Hästen Hockeyallsvenskan
19:00 Kristianstad - Västervik Hockeyallsvenskan
19:00 Djurgården - Östersund Hockeyallsvenskan
19:00 Björklöven - Västerås Hockeyallsvenskan
19:00 Linköping - HV 71 SHL
lördag 10 december
01:00 Buffalo Sabres - Pittsburgh Penguins NHL
01:00 New Jersey Devils - New York Islanders NHL
01:00 Washington Capitals - Seattle Kraken NHL
01:00 Columbus Blue Jackets - Calgary Flames NHL
02:30 Chicago Blackhawks - Winnipeg Jets NHL
03:00 Colorado Avalanche - Winnipeg Jets NHL
03:00 Edmonton Oilers - Minnesota Wild NHL
03:30 Arizona Coyotes - Boston Bruins NHL
04:00 Vegas Golden Knights - Philadelphia Flyers NHL
04:00 Anaheim Ducks - San Jose Sharks NHL
12:00 Luleå - Leksand SDHL
15:15 Rögle - Skellefteå SHL
15:15 Timrå - Leksand SHL
15:30 AIK - HV 71 SDHL
16:00 Modo - Brynäs SDHL
18:00 Färjestad - Frölunda SHL
18:00 Luleå - Malmö SHL
18:00 Oskarshamn - Örebro SHL
18:00 Brynäs - Växjö SHL
18:00 Södertälje - Mora Hockeyallsvenskan
19:30 Nashville Predators - Ottawa Senators NHL
20:00 Dallas Stars - Detroit Red Wings NHL
22:30 Tampa Bay Lightning - Florida Panthers NHL

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten