Robert Lantosi.
Västerås IK

Forwarden lämnar Västerås – klar för konkurrent i Hockeyallsvenskan

ANNONS

Den slovakiske forwarden Robert Lantosi kom till Västerås juniorverksamhet inför säsongen 2012/13. Nu är hans tid i Västerås dock över, efter att han och klubben gemensamt kommit överens om att byta kontraktet. Ny klubbadress blir Vita Hästen, som för tillfället bara ligger tre poäng bakom VIK i tabellen.
– Vi har i samförstånd med Robert kommit överens om att avsluta hans kontrakt med VIK. Just nu kan vi inte erbjuda Robert den speltid han behöver så därför kommer vi att låta honom söka sig till en annan klubb som kan erbjuda honom det. Vi kommer att fortsätta följa hans utveckling i hans nya klubb inför framtiden. säger Västerås sportchef Niklas Johansson till klubbens hemsida.

Langosi har spelat i 29 av Västerås 31 matcher i år, och producerat två poäng. A-lagsdebuten för 20-åringen kom dock redan för två säsonger sedan, då han fick chansen att göra en match i Hockeyallsvenskan.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 28 maj
02:30 Edmonton Oilers - Dallas Stars NHL
onsdag 29 maj
02:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL
torsdag 30 maj
02:30 Edmonton Oilers - Dallas Stars NHL
fredag 31 maj
02:00 New York Rangers - Florida Panthers NHL