Rögle vann genrepet – besegrade HV71

Rögle och HV71 möttes i en sista träningsmatch inför SHL-premiären. Då drog skåningarna det längsta strået och vann med 4-2.

Med bara sju dagar kvar till SHL-premiären möttes Rögle och HV71 i ett genrep. Det var då också Rögle som gick vinnande ur matchen efter 4-2.

Redan i den första perioden gick skåningarna upp i en 2-0-ledning efter mål av Josh Dickinson och Linus Sjödin. HV71 reducerade sedan till 2-1 genom Tanner Kero innan den första perioden var över.

I den andra klev Jesper Pettersson fram och utökade till 3-1 innan Calle Själin sedan satte fyran i den tredje perioden. Hugo Fransson fastställde sedan slutresultatet med sitt 4-2-mål för HV71.

Försäsongen över för båda lagen

Det krönte då också båda lagens försäsong där HV71 slutade på fyra segrar och tre förluster samtidigt som Rögle vann fyra matcher och förlorade två.

På annat håll vann Vimmerby med 2-0 mot Kalmar.

TV: Jonathan Lekkerimäkis första AHL-mål