TV: Här spräcker Erik Karlsson målnollan

Pittsburgh föll tungt i premiären mot New York Rangers. I natt studsade laget tillbaka och vann med 6-3 mot Detroit – efter att Erik Karlsson hittade säsongens första mål.

Kris Letang och Erik Karlsson firar målet.

Erik Karlsson och hans Pittsburgh fick en tuff premiär när man förlorade med 6-0 mot New York Rangers. I natt studsade laget tillbaka, och då klev också den svenska stjärnan fram.

Han började med att spela fram till Drew O’Connors 3-1-mål i den andra perioden. Marcus Pettersson fyllde sedan på till 4-1 för Pittsburgh. Vladimir Tarasenko reducerade till 4-2 precis innan periodpausen och gav Detroit hopp igen.

Men väl i den tredje tog det inte ens två minuter innan Erik Karlsson skickade in femman för Pittsburgh. Ett viktigt mål då Alex Debrincat därefter återigen reducerade. Penguins höll dock ut och vann med 6-3 efter mål i tom kasse av Kevin Hayes.

Lucas Raymond hade två assist i matchen.

Den som gjorde Pittsburgh första två mål var Anthony Beauvillier, samtidigt som Alex Debrincat sköt Ottawas första mål i matchen.