Tre poäng till Nashville efter avgörande i slutperioden mot Philadelphia

Nashville vann borta mot Philadelphia i NHL med 4-2 (0-1, 2-1, 2-0). Matchen var helt jämn efter två perioder, innan Nashville avgjorde.

Segern var Nashvilles femte på de senaste sex matcherna.

Philadelphia startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara 1.36 slog Morgan Frost till assisterad av Bobby Brink och Owen Tippett. Efter 1.05 i andra perioden nätade Cole Smith, framspelad av Colton Sissons och kvitterade för Nashville.

Philadelphias Sean Couturier gjorde 2-1 efter 4.48.

Nashvilles Philip Tomasino gjorde 2-2 efter 5.34 framspelad av Tommy Novak och Filip Forsberg.

I tredje perioden var Nashville starkast och gick från 2-2 till 2-4 genom två snabba mål i slutet av perioden av Philip Tomasino och Gustav Nyquist och avgjorde matchen. Det sista målet kom med en sekund kvar att spela.

Det här betyder att Philadelphia ligger kvar på andra plats i tabellen, och Nashville på fjärde plats.

Lördag 23 december möter Philadelphia Detroit borta 01.00 och Nashville möter Dallas hemma 20.00.