Segersviten sprack för Philadelphia mot NY Islanders

Philadelphia hade fem raka segrar inför bortamatchen i NHL mot NY Islanders. Då kom första förlusten sedan den 8 november. Matchen på torsdagen i UBS Arena slutade 3-2 (1-0, 1-1, 1-1).

New York Islanders startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara 1.51 slog Anders Lee till assisterad av Oliver Wahlstrom. NY Islanders gjorde 2-0 genom Brock Nelson efter 13.10 i andra perioden och kom allt närmare segern.

Philadelphia Flyers reducerade dock till 2-1 genom Cam York efter 14.19 av perioden. Efter 2.33 i tredje perioden gjorde NY Islanders 3-1, återigen genom Brock Nelson.

Joel Farabee reducerade förvisso, men närmare än 3-2 kom inte Philadelphia.

Det här var NY Islanders femte uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Philadelphias femte uddamålsförlust.

För NY Islanders gör resultatet att laget nu ligger på femte plats i tabellen, medan Philadelphia är på fjärde plats.

Lördag 25 november 01.30 spelar NY Islanders borta mot Ottawa. Philadelphia möter NY Rangers hemma i Wells Fargo Center fredag 24 november 19.00.