Formstarka Philadelphia vann mot St Louis

Philadelphia fortsätter starkt i NHL. När laget mötte St Louis borta i Enterprise Center på tisdagen kom ännu en seger. Laget vann med 4-2 (0-0, 2-1, 2-1). I och med detta har Philadelphia fyra segrar i rad.

Första perioden blev mållös. Efter 1.14 i andra perioden gjorde Philadelphia Flyers 0-1 genom Scott Laughton.

St Louis Blues kvitterade till 1-1 genom Oskar Sundqvist med 1.30 kvar att spela av perioden.

Philadelphia tog ledningen på nytt genom Ryan Poehling efter 19.59. 1.21 in i tredje perioden nätade St Louis Brandon Saad framspelad av Brayden Schenn och Jordan Kyrou och kvitterade för St Louis.

14.26 in i perioden slog Owen Tippett till på pass av Travis Konecny och Morgan Frost och gav laget ledningen för Philadelphia.

Laget punkterade matchen med ett 2-4-mål med 54 sekunder kvar att spela genom Joel Farabee. 2-4-målet blev matchens sista.

Philadelphia ligger på andra plats i tabellen efter matchen, medan St Louis är på sjätte plats.

I nästa match, fredag 19 januari 01.00, har St Louis Washington borta i Capital One Arena, medan Philadelphia spelar hemma mot Dallas.