Förlängningsseger för Philadelphia mot Minnesota

Matchen mellan Minnesota och Philadelphia i NHL slutade oavgjort efter full tid. Först i förlängningen kunde Philadelphia avgöra till 4-3 (0-0, 1-1, 2-2, 1-0). Joel Farabee blev matchhjälte för Philadelphia med sitt mål i förlängningen.

Minnesota tog ledningen efter 20 minuters spel, genom Marcus Johansson assisterad av Joel Eriksson Ek. Efter 3.31 i andra perioden nätade Joel Farabee, framspelad av Travis Konecny och Sean Couturier och kvitterade för Philadelphia. 1.47 in i tredje perioden nätade Minnesotas Ryan Hartman på pass av Alex Goligoski och Zach Bogosian och gav laget ledningen för Minnesota.

Efter 4.42 slog Matt Boldy till på pass av Jake Middleton och Ryan Hartman och ökade ledningen för Minnesota.

9.33 in i perioden slog Tyson Foerster till framspelad av Scott Laughton och Sean Walker och reducerade för Philadelphia.

Efter 10.56 nätade Owen Tippett på pass av Travis Konecny och Jamie Drysdale och kvitterade för Philadelphia.

I förlängningen tog det 3.36 innan Philadelphia också avgjorde till 3-4. Stor matchhjälte blev Joel Farabee, framspelad av Egor Zamula och Owen Tippett.

Det här var Minnesotas elfte uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Philadelphias tionde uddamålsseger.

Resultatet innebär att Minnesota ligger kvar på sjunde plats och Philadelphia på tredje plats i tabellen.

Söndag 14 januari möter Minnesota Arizona Coyotes hemma 02.00 och Philadelphia möter Winnipeg borta 01.00.