Buffalo avgjorde tät match mot Philadelphia i tredje perioden

Matchen mellan hemmalaget Philadelphia och gästande Buffalo var jämn ända till den tredje perioden. Där avgjorde Buffalo och vann matchen i NHL med 5-2 (2-2, 0-0, 3-0).

Philadelphia började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara sju sekunder slog Joel Farabee till på pass av Travis Sanheim.

Buffalo kvitterade till 1-1 snabbt. Efter 3.40 slog Casey Mittelstadt till framspelad av JJ Peterka och Jeff Skinner.

Laget tog också ledningen efter 10.00, när Brandon Biro slog till assisterad av Tage Thompson och Jordan Greenway.

Philadelphia kvitterade till 2-2 efter 16.17, genom Cam Atkinson på pass av Travis Sanheim.

Andra perioden blev mållös. Buffalo spelade bra i tredje perioden och gick från 2-2 till 2-5 genom mål av Owen Power, Tage Thompson och Brandon Biro och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 3.8 kvar att spela.

Buffalos Tage Thompson stod för tre poäng, varav ett mål.

Buffalo ligger på sjätte plats i tabellen efter matchen, medan Philadelphia är på femte plats.