Boston toppar tabellen efter seger mot Philadelphia

Boston är ny serieledare i NHL efter hemmaseger med 6-5 (1-1, 1-1, 4-3) mot Philadelphia. Boston leder serien en poäng före Florida som dock har en match mindre spelad. Philadelphia ligger på tredje plats i tabellen.

Segern var Bostons fjärde på de senaste fem matcherna.

Första perioden var jämn. Philadelphia inledde bäst och tog ledningen genom Ryan Poehling efter 4.16, men Boston kvitterade genom Morgan Geekie efter 15.51. Matchen fortsatte att vara jämn i andra perioden. Perioden slutade 1-1 och resultatet var 2-2 efter två perioders spel.

I tredje perioden var det Boston som var starkast. Laget vann perioden med 4-3 och matchen med 6-5.

Philadelphias Owen Tippett hade tre assists.

Det här var Bostons 13:e uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Philadelphias 16:e uddamålsförlust.