Värnamo chanslöst mot Alvesta

Värnamo hade en riktigt tung match hemma mot Alvesta, och förlorade med hela 1-6 (1-3, 0-2, 0-1) i J20 Div 1 D syd herr.

Alvesta började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara 1.36 slog Hampus Harrysson till på pass av Wille Gustafsson-Jern.

Värnamo kvitterade till 1-1 efter 11.38, genom Nils Lageskog assisterad av Lucas Appelsved.

Alvesta tog ledningen på nytt efter 14.33, när Rikard Thimgren fick träff framspelad av Emil Åstrand och Samuel Claesson.

Alvesta gjorde 1-3 efter 17.26, när Rikard Thimgren på nytt hittade rätt framspelad av Elton Lindeborg och Elias Arthursson.

I andra perioden var Alvesta starkast och gick från 1-3 till 1-5 genom två snabba mål i slutet av perioden av Dante Hellström och Rikard Thimgren. 4.55 in i tredje perioden nätade Alvestas Anton Sollin framspelad av Arvid Hellström och ökade ledningen för Alvesta.

Rikard Thimgren gjorde tre mål för Alvesta.

För hemmalaget betyder resultatet femte plats i tabellen. Alvesta är på andra plats.

Nästa motstånd för Värnamo är Kallinge-Ronneby. Lagen möts lördag 5 oktober 13.00 i Soft Center Arena.