IF Troja-Ljungbys segerrad fortsätter efter 6-2 mot Olofström

Det går fortsatt bra för IF Troja-Ljungby i J20 Region syd herr. På lördagen mötte laget Olofström i Sölveshov och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit sju matcher i rad, och är fortfarande obesegrat i år. Segerresultatet mot Olofström blev 6-2 (0-0, 3-2, 3-0).

Olofströms huvudtränare Roger Jönsson tyckte till om matchen:

– Bra och jämn första period där vi gör mycket bra saker. Sedan tappar vi huvudet första tio minuterna i andra där de får gå ifrån till 0-3. Vi gör en bra avslutning på andra och är nära att komma ikapp men tyvärr räcker det inte hela vägen.

Första perioden blev mållös. I andra perioden var det IF Troja-Ljungby som var vassast. Laget vann perioden med 2-3.

Även i tredje perioden var det IF Troja-Ljungby som var vassast och gick från 2-3 till 2-6 genom mål av Lias Hedin, Theo Andersen och Rasmus Fredh och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 3.28 kvar att spela.

Rasmus Fredh gjorde två mål för IF Troja-Ljungby och spelade fram till ett mål och Alvin Elisson hade tre assists.

Tisdag 15 oktober möter Olofström Helsingborg borta 19.15 och IF Troja-Ljungby möter Karlskrona hemma 19.00.