IF Troja-Ljungby utklassade Hanhals – vann med 10-1

IF Troja-Ljungby övertygade när laget vann på hemmaplan mot Hanhals i J20 Region syd herr med hela 10-1 (3-0, 5-1, 2-0).

– Vi är klart bättre över 60 minuter där ute idag även om vår prestation varierar under matchen. Vårt målskytte är fördelat på alla fyra linorna vilket är bra, kommenterade IF Troja-Ljungbys tränare Robert Sundin.

Det här innebär att IF Troja-Ljungby nu har sex segrar i följd i J20 Region syd herr.

IF Troja-Ljungby spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom mål av Filip Jaselius Däveskog, Lias Hedin och Theo Andersen. IF Troja-Ljungby var långt ifrån nöjt där. Även i andra perioden var det hemmalaget som var starkast. Laget vann perioden med 5-1 och ställningen efter två perioder var 8-1.

IF Troja-Ljungby fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 10-1. Målen i sista perioden gjordes av Elton Backer och Alex Möller.

IF Troja-Ljungbys Axel Stjernlöf hade fyra assists, Gustav Stenberg stod för två mål och två assists, Filip Jaselius Däveskog gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål och Elton Backer gjorde ett mål och två målgivande passningar.

För Hanhals gör resultatet att man nu ligger på tolfte plats i tabellen, medan IF Troja-Ljungby är på andra plats.

Nästa motstånd för IF Troja-Ljungby är Olofström. Lagen möts lördag 12 oktober 14.00 i HBM Arena.