Tyresö Hanviken Hockey tog hem segern mot Oskarshamn

Tyresö Hanviken Hockey vann i kvalserie till J20 nationell herr med 7-3 (2-0, 2-3, 3-0) hemma mot Oskarshamn.

I början av matchen var Tyresö Hanviken Hockey starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två snabba mål i mitten av perioden av Isak Malmfors och Lukas Holmgren. I andra perioden var det i stället Oskarshamn som hade övertaget. Laget vann perioden med 2-3 och ställningen efter två perioder var 4-3.

Tyresö Hanviken Hockey stod därefter för tre raka mål i tredje perioden när laget gick från 4-3 till 7-3. Tyresö Hanviken Hockey tog därmed en klar seger.

Tyresö Hanviken Hockeys Gustaf Linder stod för ett mål och två assists.

Tyresö Hanviken Hockey har haft en tuff start på serien och har bara tre poäng efter fyra spelade matcher. Oskarshamn har fyra poäng.

Söndag 31 mars möter Tyresö Hanviken Hockey Malmö hemma 12.00 och Oskarshamn möter VIK Hockey J20 borta 14.00.