Förlängningsseger för Kungälv J20 mot Troja/Ljungby

Matchen mellan Kungälv och Troja/Ljungby i J20 Region syd herr slutade oavgjort efter full tid. Först i förlängningen kunde Kungälv avgöra till 3-2 (0-0, 1-0, 1-2, 1-0). Wilmer Gref blev matchhjälte för Kungälv med sitt mål i förlängningen.

Troja/Ljungbys tränare Robert Sundin tyckte så här om matchen:

– Jag tycker vi är ganska bra stora delar av första perioden. Sen tappar vi ödmjukheten och gör inte jobbet som krävs. Ser man till att vi ligger under med 2 mål och det är 6 minuter kvar så får vi se positivt på att vi tar poäng. Men jag tycker ändå vi ska kunna ta tre poäng här uppe ikväll om vi spelar som vi ska i 60 minuter.

Den första perioden slutade mållös. Det var först 9.19 in i andra perioden som Kungälv tog ledningen genom Yousef Mohammad på pass av Hampus Schollin och Linus Jonsén.

Wilmer Gref blev matchhjälte

Kungälv gjorde 2-0 genom Maximilian Olsson efter 2.23 i tredje perioden.

Troja/Ljungby reducerade och kvitterade till 2-2 genom Lukas Fernqvist och Valter Johansson. Det sista målet kom med 3.47 kvar att spela. I förlängningen tog det 3.18 innan Kungälv avgjorde till 3-2. Stor matchhjälte blev Wilmer Gref, på pass av Hampus Schollin och Sebastian Fröjd.

Det här var Kungälvs tredje uddamålsseger den här säsongen.

I tabellen innebär det här att Kungälv nu ligger på nionde plats. Troja/Ljungby är på sjätte plats.

Tisdag 21 november 19.40 spelar Kungälv hemma mot Helsingborg. Troja/Ljungby möter Olofström hemma i Ljungby Arena lördag 18 november 12.00.