KRIF kvalklart efter seger mot Alvesta

Efter en bra säsong i hockeyettan södra är KRIF nu klart för kval. Det efter seger, 4-2 (1-1, 1-0, 2-1), på hemmaplan mot Alvesta.

Segern var KRIF:s sjätte på de senaste sju matcherna.

Första perioden var jämn. KRIF inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Sebastian Borg efter 2.59, men Alvesta kvitterade genom William Wennström efter 9.10. Efter 7.55 i andra perioden nätade Sebastian Magnusson, på pass av Andreas Nordfeldt och Noa Lindqvist-Muci och gav KRIF ledningen. Efter 8.37 i tredje perioden gjorde KRIF 3-1 genom Martin Ekström.

Efter 8.55 av matchen kunde Otto Henell göra 3-2 för Alvesta.

KRIF kunde dock avgöra till 4-2 med 51 sekunder kvar av matchen genom Emil Eriksson.

Med två omgångar kvar är KRIF på femte plats i tabellen, och Alvesta är på sjunde plats.

I nästa match, onsdag 6 december 19.00, har KRIF Vimmerby borta i Arena Hansson Konsult & Konstruktion, medan Alvesta spelar borta mot Halmstad.