Bortaseger för Kristianstad mot Alvesta

Kristianstad vann borta mot Alvesta i hockeyettan södra. Matchen på söndagen slutade 1-3 (1-1, 0-1, 0-1).

Första perioden var jämn. Kristianstad inledde bäst och tog ledningen genom Linus Pettersson efter 5.51, men Alvesta kvitterade genom Caleb Eefting efter 15.51. Efter 15.16 i andra perioden nätade Filip Lennström, på pass av Jacob Grönhagen och Georg Weigelt och gav Kristianstad ledningen. Laget punkterade matchen med ett 1-3-mål med 20 sekunder kvar att spela genom Ludvig Elvenes. 1-3-målet blev matchens sista.

För hemmalaget betyder resultatet åttonde plats i tabellen. Kristianstad är på fjärde plats.

Nästa motstånd för Alvesta är Borås. Lagen möts torsdag 12 oktober 19.00 i Borås Ishall. Kristianstad tar sig an KRIF hemma fredag 13 oktober 19.00.