Alvestas fina svit håller i sig efter 3-1 mot Segeltorp

Alvesta är svårslaget i Vårettan södra herr. Mot Segeltorp borta i Segeltorpshallen på söndagen blev det seger igen. Laget vann med 3-1 (0-0, 2-0, 1-1) och har nu sju segrar i rad.

Inget av lagen lyckades göra mål i första perioden. I andra perioden var Alvesta starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom två snabba mål i mitten av perioden av Hampus Andreen och Otto Henell. Tidigt i tredje perioden av matchen kunde Axel Blom göra 1-2 för Segeltorp.

Alvesta kunde dock avgöra till 1-3 med 1.8 kvar av matchen genom Shane Heffernan.

Alvestas Otto Henell stod för tre poäng, varav ett mål.

I tabellen innebär det här att Segeltorp nu ligger på nionde plats. Alvesta är på andra plats. Så sent som den 4 januari låg Alvesta på sjunde plats i tabellen.

Onsdag 31 januari 19.00 spelar Segeltorp borta mot Tyringe. Alvesta möter Troja/Ljungby hemma i Virdavallens Ishall fredag 2 februari 19.00.