Timrå besegrade Oskarshamn med 4-2

Timrå vann hemma mot Oskarshamn i SHL. Matchen på lördagen slutade 4-2 (1-1, 1-0, 2-1).

Segern var Timrås femte på de senaste sex matcherna.

Första perioden var jämn. Oskarshamn inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Hynek Zohorna efter 3.47, men Timrå kvitterade genom Axel Rindell efter 12.11. Timrå gjorde också 2-1 efter 3.57 i andra perioden när Jeremy Boyce-Rotevall slog till på pass av Panu Mieho. Efter 10.01 i tredje perioden gjorde Timrå 3-1 genom Jonathan Dahlén.

Oskarshamn reducerade dock till 3-2 genom Lukas Jasek när bara tre minuter återstod att spela, och gjorde matchen spännande in i slutet.

Timrå kunde dock avgöra till 4-2 med 56 sekunder kvar av matchen genom Sebastian Hartmann.

För Timrå gör resultatet att man nu ligger på femte plats i tabellen, medan Oskarshamn är på 14:e och sista plats. Ett fint lyft i tabellen för Timrå som så sent som den 24 november låg på tionde plats.

Nästa motstånd för Timrå är Malmö. Oskarshamn tar sig an HV 71 hemma. Båda matcherna spelas tisdag 19 december 19.00.