New York Rangers vände i tredje – och vann mot Detroit

NY Rangers hade problem och låg under med 1-2 efter två perioder i matchen i NHL mot Detroit i Madison Square Garden. Men i tredje kom vändningen, genom mål av K’Andre Miller och Jimmy Vesey, och till slut blev det 3-2 för hemmalaget NY Rangers.

Segern var New York Rangers fjärde på de senaste fem matcherna.

Inget av lagen lyckades göra mål i första perioden. Andra perioden var jämn. NY Rangers inledde bäst och tog ledningen genom Artemi Panarin efter 4.43, men Detroit Red Wings kvitterade genom Moritz Seider. Och Detroit hann också ta ledningen, genom Robby Fabbri. 9.19 in i tredje perioden nätade NY Rangers K’Andre Miller framspelad av Mika Zibanejad och Jacob Trouba och kvitterade för NY Rangers.

Efter 15.49 nätade Jimmy Vesey på pass av Alexis Lafreniere och Vincent Trocheck och avgjorde matchen.

Det här var NY Rangers sjunde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Detroits sjätte uddamålsförlust.

Resultatet innebär att NY Rangers fortsätter toppa tabellen och Detroit ligger på fjärde plats i tabellen.

I nästa omgång har NY Rangers Nashville borta i Bridgestone Arena, lördag 2 december 22.30. Detroit spelar hemma mot Chicago fredag 1 december 01.00.