Målfest när Bäcken besegrade Troja/Ljungby i Marconihallen

Bäcken hade inga problem med Troja/Ljungby i J20 Region syd herr, och vann hemma med 6-1 (2-0, 2-0, 2-1).

I början av matchen var Bäcken starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två snabba mål i slutet av perioden av Ville Bodin och Walter Göransson. Bäcken gjorde två snabba mål i andra perioden och gick från 2-0 till 4-0, målen av Victor Sténhoff och Max Holmström. Efter 6.59 i tredje perioden ökade Bäcken på till 5-0 genom Joel Benjaminsson.

Troja/Ljungby reducerade dock till 5-1 genom Axel Stjernlöf efter 13.13 av matchen.

Bäcken kunde dock avgöra till 6-1 med 4.34 kvar av matchen genom Hugo Möller.

Bäckens Ville Bodin stod för ett mål och två assists.

Det här betyder att Bäcken är kvar på sjunde plats, och Troja/Ljungby stannar på sjätte plats, i tabellen.

I nästa match, lördag 25 november, har Bäcken Mariestad borta i Mariehus Arena 14.00, medan Troja/Ljungby spelar hemma mot Halmstad HF 12.00.