Hallå, var är ni? – spelarna som skulle glänsa men lyser med sin frånvaro

Vid sidan av hyllade stjärnor som levererar och toppar poängligor finns ungefär lika många som gör motsatsen. Idag har det blivit dags att ta ett grepp om spelarna med stora förväntningar på sig som skulle glänsa, men som alltjämt har svårt att få det att lossna.
Hallå, var är ni?

Många spelare klev in i säsongen med stora förväntningar på sina axlar. Långt ifrån alla har klarat av att leva upp till dem.

I vissa fall handlar det om veteraner som har förväntningarna på sig att visa vägen för sina lag, i andra om nyförvärv som visat potential tidigare i karriären och skulle bygga vidare på utstakad väg som ledande spelare i sina nya lag. Vissa visade tendenser till något riktigt vasst ifjol, men har inte riktigt kommit loss så som det var tänkt och andra kämpar alltjämt med att förlösa en potential som många tror finns, men som trots flera försök inte har visat sig.

Idag har det blivit dags att ta ett grepp om spelarna som skulle glänsa, men som fortsatt lyser med sin frånvaro. Spelarna som inte levererat alls enligt plan och som vi kan förvänta oss väldigt mycket mer av.

Hallå, var är ni?

Just nu: Ta del av vårt Black Friday-erbjudande. Bli medlem på Hockeysverige Plus i ett helt år för bara 399 kronor (Ordinarie pris: 659 kronor)

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: