Revansch och två poäng för Philadelphia

Philadelphia gick segrande från matchen i NHL när laget mötte Los Angeles borta i Crypto.com Arena på söndagen. Så såg det inte ut i lagens senaste möte då Los Angeles vann med 5-0. Den här gången blev slutresultatet 2-4 (0-1, 1-2, 1-1).

Philadelphia tog ledningen efter 15.00, genom Owen Tippett framspelad av Sean Walker. Philadelphia gjorde två mål i andra perioden och gick från 0-1 till 0-3, målen av Morgan Frost och Morgan Frost.

Los Angeles reducerade dock till 1-3 genom Carl Grundström med 1.55 kvar att spela av perioden. Philadelphia ökade ledningen till 1-4 genom Cam Atkinson efter 7.04 i tredje perioden.

Adrian Kempe reducerade förvisso, men närmare än 2-4 kom inte Los Angeles. Philadelphia tog därmed en säker seger.

I tabellen innebär det här att Philadelphia nu ligger på fjärde plats. Los Angeles är på tredje plats.

Los Angeles tar sig an Florida i nästa match hemma fredag 17 november 04.30. Philadelphia möter Carolina borta torsdag 16 november 01.30.