Förlängningsseger för Hanhals Kings mot HC Lidköping

Hanhals Kings väg till seger mot HC Lidköping hemma i hockeytvåan södra A herr blev allt annat än enkel. Först i förlängningen kunde Hanhals Kings avgöra till 2-1 (0-0, 1-0, 0-1, 1-0) och ta bonuspoängen.

Axel Fritiofsson blev matchhjälte för Hanhals Kings med sitt mål i förlängningen.

– Skönt att ta ytterligare en seger. En ganska jämn match där vi hittar en väg att komma ut med 2 poäng, tyckte Hanhals Kings huvudtränare Tobias Karlsson, efter matchen.

Den första perioden slutade 0–0. Det var först 18.02 in i andra perioden som Hanhals Kings tog ledningen genom Alexander Insulander assisterad av Albin Andersson och Axel Fritiofsson.

2.16 in i tredje perioden slog Hampus Johansson till framspelad av Victor Svedberg och Fabian Antonsson och kvitterade för HC Lidköping. I förlängningen tog det 1.11 innan Hanhals Kings avgjorde till 2-1. Stor matchhjälte blev Axel Fritiofsson, på pass av Tim Olsson.

Hanhals Kings har två segrar och tre förluster och 12–16 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan HC Lidköping har fyra vinster och en förlust och 16–7 i målskillnad.

I tabellen innebär det här att Hanhals Kings nu ligger på sjätte plats. HC Lidköping är på femte plats.

Onsdag 8 november 19.00 spelar Hanhals Kings borta mot Kungälv.