Anaheim Ducks fortsätter att vinna – har nu tre raka segrar

Efter en tuff period har Anaheim Ducks nu fått igång spelet. På lördagen mötte laget Philadelphia i Wells Fargo Center i NHL och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget tre raka segrar. Segerresultatet mot Anaheim Ducks blev 7-4 (2-0, 2-2, 3-2).

I början av matchen var Anaheim Ducks starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av Ryan Strome och Frank Vatrano. Andra perioden slutade 2-2 och ställningen efter två perioder var 2-4.

Anaheim Ducks startade tredje perioden vassast. Laget gick från 2-4 till 2-6. Men Philadelphia svarade och gjorde 3-6.

Därefter var det dock Anaheim Ducks som avgjorde. Laget gjorde 3-7 med nio minuter kvar att spela genom Frank Vatrano på pass av Adam Henrique. Philadelphia hann få in en reducering till, och slutresultatet blev 4-7.

Anaheim Ducks Ryan Strome stod för tre poäng, varav ett mål och Frank Vatrano gjorde tre mål.

Philadelphias nya tabellposition är tredje plats, medan Anaheim Ducks är på fjärde plats.