John Tortorella har intervjuats av Philadelphia Flyers

Philadelphia Flyers letar efter sin nya huvudtränare. 
Då uppger Kevin Weekes att profilen John Tortorella har intervjuats för det lediga jobbet. 

Efter att både Alain Vigneault och Mike Yeo fått lämna Philadelphia Flyers efter fiaskosäsongen så är den klassiska klubben nu på jakt efter en ny huvudtränare. 

Tidigare har det ryktats om att Barry Trotz, som fick sparken av New York Islanders, ska ha en intervju för det lediga jobbet – men han är jagad av i princip alla lag som saknar en coach just nu

Då uppger nu Kevin Weekes på NHL Network och ESPN att John Tortorella är ett namn som kan vara aktuellt för Flyersjobbet. Han skriver nämligen på Twitter att tränarprofilen har varit på intervju i Philadelphia för den lediga tjänsten. 

Tortorella är ledig på marknaden efter att ha lämnat Columbus Blue Jackets förra året och han tog sedan ett år utan ett tränarjobb men kan nu alltså vara på väg tillbaka in i NHL. 

63-åringen är en av de profilstarkaste tränarna i NHL och han har varit huvudtränare för olika lag i cirka 20 år. Han vann Stanley Cup med Tampa Bay Lightning 2004 och har även varit verksam för New York Rangers, Vancouver Canucks och Columbus Blue Jackets under sin tränarkarriär. 


TV: Elias Lindholm – en av de mest underskattade i NHL

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: