Leo Sundqvist i målform när Brynäs vann mot Luleå

Hemmalaget Brynäs tog hem de tre poängen efter seger mot Luleå i J20 Nationell norra herr. 4-1 (0-0, 3-1, 1-0) slutade lördagens match.

– En jämn match idag igen, det är mycket kamp där ute. Tycker att vårt boxplay är grymt bra idag och det gör att vi vinner matchen också, kommenterade Brynäs tränare Victor Grönberg.

Segern var Brynäs åttonde på de senaste tio matcherna.

Den första perioden slutade 0–0. Efter 8.27 i andra perioden gjorde Luleå 0-1 genom Tatu Mettovaara.

Brynäs vände på dock matchen när laget gjorde tre raka mål och gick från 0-1 till 3-1. Laget punkterade matchen med ett 4-1-mål med 1.40 kvar att spela genom Hugo Lejon framspelad av Melwin Larsson.

Brynäs möter Skellefteå AIK J20 i nästa match hemma söndag 27 oktober 12.00. Luleå möter samma dag Almtuna borta.