Cristopher Nihlstorp förlänger med Malmö

Cristopher Nihlstorp blir kvar i Malmö. Via sin hemsida meddelar SHL-klubben att målvaktstränaren skrivit på ett nytt avtal med klubben.
– Jag älskar mitt jobb och det är den största anledningen till att jag vill fortsätta jobba med det här, säger Nihlstorp.

Cristopher Nihlstorps nya kontrakt med Malmö sträcker sig över säsongen 2026/27.

– Det känns jättebra! Malmö Redhawks är min moderklubb och jag är väldigt glad och tacksam för chansen att fortsätta jobba i den. Jag älskar mitt jobb och det är den största anledningen till att jag vill fortsätta jobba med det här, säger Nihlstorp till klubbens hemsida.

Nihlstorp avslutade sin spelarkarriär 2021 och tog över som målvaktstränare i Malmö inför säsongen 2021/22 och har sedan dess jobbat med SHL-klubbens målvakter på nära håll.

– Vi är väldigt glada över att få jobba vidare med Cristopher. Det är extra kul med en egen produkt som gått hela vägen som spelare och som dessutom nu utvecklats till en väldigt duktig ledare. ”Torpet” har under sina fyra år som målvaktstränare i föreningen gjort ett bra arbete med såväl våra målvakter i herrlaget, som vår målvaktsutbildning för hela föreningen. Vi ser fram emot att fortsätta den resa som vi påbörjat, säger sportchefen Björn Liljander.


TV: Henrik Lundqvists favoritminnen från karriären


 

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: