Björklövens nyförvärv Tim Theocharidis missar premiären

Tim Theocharidis är en av Björklövens spetsvärvningar inför den kommande säsongen. Honom kommer laget emellertid tvingas klara sig utan i premiären mot Västerås om drygt tre veckor, bekräftar Per Kenttä för Västerbottens-Kuriren.

Björklövens backvärvning Tim Theocharidis har ännu inte anlänt till Umeå och kommer inte heller att göra det förrän den hockeyallvenska säsongen har dragit igång.

För Västerbottens-Kuriren bekräftar sportchefen Per Kenttä att Theocharidis kommer att missa premiären mot Västerås den 20 september.

– Han kommer 23 september. Han missar väl första matchen, och eventuellt andra. Det beror lite på om alla papper är i ordning. Arbetstillstånd och sådant ska fixas, den sista delen på det görs när han landar i Sverige. Det brukar gå relativt fort, men det ligger inte helt i våra händer, säger Kenttä till tidningen.

Tim Theocharidis är en av Björklövens spetsvärvningar inför den kommande säsongen, då han tillsammans med bland andra Marcus Nilsson, Fredrik Forsberg och Axel Ottosson förstärkt Umeålaget i jakten på en SHL-plats. Den gångna säsongen i Kalmar noterades den 26-årige backen för 43 poäng (14+29) på 51 matcher och prisades som årets back i Hockeyallsvenskan.


TV: Alfons Freijs förväntningar på Björklöven

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: