Tio 04:or det ska bli väldigt spännande att se i Hockeyettan

En ny Hockeyettan-säsong är i antågande och idag är det dags att titta närmare på tio spelare födda 2004 som det blir extra spännande att hålla ett extra öga på till hösten.

Augusti är här och det är bara dagar tills trupperna börjar återsamlas och veckor tills det är dags att kliva på is. Det innebär också att det börjar bli hög tid att skärskåda lagen och spelarna som ska göra upp i det som kommer kallas Hockeyettan 24/25.

Det har värvats flera riktigt häftiga stjärnor till ligan och rutin saknas inte, men innan vi börjar titta på de där beprövade korten som kommer få rubriker och förväntningar på sig är det läge att rikta strålkastarljuset åt ett helt annat håll. Mot ynglingarna som det kan vara värt att hålla ett extra öga på till hösten.

Idag lyfter jag fram tio spelare födda 2004 som skrivit Hockeyettan-kontrakt inför kommande säsong och som jag kommer följa med stor spänning. Helt utan inbördes ordning eller för den delen tillägget att det nödvändigtvis är de tio bästa 04orna vi får se i Hockeyettan i höst, men tio spelare som har något extra som får det att kittla.

Spännande spelare som kommer låta höra talas om sig.

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: