Linus Johanssons lugnande ord: “Ingen större fara”

Med armen i mitella mötte Linus Johansson media efter VM-bronset.
Nu kommer Färjestad-kaptenen med lugnande besked om skadan. 
– Det är ingen större fara, säger han till Värmlands Folkblad.

– Jag är inte så orolig för det just nu utan vi får se i morgon. Nu är jag bara glad. Jag vet inte om det är brutet, jag har aldrig brutit den armen innan så vi får se, sade Linus Johansson till hockeysverige.se efter att han och Tre Kronor säkrat VM-bronset i Tjeckien.

Den 31-årige centern hade fått en smäll av Kanadas Brandon Tanev i den andra perioden av bronsmatchen och mötte media med högerarmen i mitella. Han hade inte kunnat fullfölja matchen och därmed ökade oron från Färjestad-håll – i onödan verkar det som. 

– Det ser bra ut. Det är inget som är jätteilla. Visst, det blir lite rehab nu men jag kommer inte behöva göra någon operation eller liknande. Alltid skönt med lugnande besked, säger Linus Johansson nu lugnande till Värmlands Folkblad.

“Nöjd över min turnering”

Johansson fick en mindre roll i laget under mästerskapet, men är nöjd med att överhuvudtaget tagit en plats med tanke på den tuffa konkurrensen från alla NHL-spelare. 

– Det är ju jättekul såklart. Det med Färjestad känns inte som samma säsong, jag har inte tänkt på någonting den senaste månaden. Jag har bara kämpat för att ta en plats i laget, kämpat för att få spela och sedan kämpat när jag har spelat. Jag är nöjd över min turnering, sade han till hockeysverige.se efter bronsmatchen.


TV: VM-brons till Tre Kronor


 

 

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: