Toronto vann – efter Auston Matthews hattrick

Auston Matthews stod för tre mål när Toronto vann mot Philadelphia på hemmaplan i NHL. Till slut blev det 4-3 (0-1, 3-0, 0-2, 1-0) efter förlängning.

William Nylander gjorde också ett mål för segrarna, målen för Philadelphia Flyers gjordes av Garnet Hathaway, Travis Konecny och Travis Sanheim.

William Nylander stod för Toronto Maple Leafs avgörande mål efter bara 54 sekunder i förlängningen.

Philadelphia tog ledningen efter 7.44, genom Travis Sanheim på pass av Scott Laughton och Travis Konecny. Toronto vände på dock matchen när laget gjorde tre raka mål och gick från 0-1 till 3-1 i andra perioden. 14.14 in i tredje perioden slog Garnet Hathaway till på pass av Noah Cates och Ryan Poehling och reducerade för Philadelphia.

Efter 15.15 nätade Travis Konecny och kvitterade för Philadelphia.

Men Toronto avgjorde matchen med -1.06 kvar att spela genom William Nylander framspelad av Timothy Liljegren och Mitchell Marner.

Torontos Mitchell Marner hade tre assists och Auston Matthews gjorde tre mål.

Det här var Torontos 14:e uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Philadelphias tolfte uddamålsförlust.

Resultatet innebär att Toronto ligger kvar på fjärde plats och Philadelphia på tredje plats i tabellen.

Söndag 18 februari spelar Toronto hemma mot Anaheim Ducks 01.00 och Philadelphia mot New Jersey borta 02.00 i MetLife Stadium.